Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ οι 7 Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ...!!! Υπάρχει ακόμη ΕΛΛΗΝΙΚΗ Δικαιοσύνη...!!!

Σε ένα πολύωρο θρίλερ εξελίχθηκε η διαδικασία της απολογίας των επτά αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση της αιματηρής καταδίωξης στο Π...




Σε ένα πολύωρο θρίλερ εξελίχθηκε η διαδικασία της απολογίας των επτά αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση της αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να χάσει τη ζωή του από πυροβολισμούς ένας 20χρονος Ρομά και να τραυματιστεί άλλος ένας.

Οι απολογίες των επτά αστυνομικών διήρκεσαν σχεδόν 12 ώρες (!) όπως σας ενημέρωσε το newsit.gr και το επόμενο βήμα ήταν να εκδοθεί η απόφ
αση για την αντιμετώπιση που θα έχουν.

Η οποία ήταν να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς κανένα περιοριστικό όρο μετά τις απολογίες τους στην 4η ανακρίτρια Πειραιά και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα. Την απόφαση υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα οι συγκεντρωμένοι αστυνομικοί στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι επτά αστυνομικοί στα πολυσέλιδα υπομνήματά τους και απαντώντας στις ερωτήσεις της 4ης τακτικής ανακρίτριας Πειραιά, αρνήθηκαν το βαρύ κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί, υποστηρίζοντας πως ουδέποτε είχαν ανθρωποκτόνο δόλο και σε καμιά περίπτωση δεν σκόπευαν να ανοίξουν πυρ εναντίον όσων επέβαιναν στο άσπρο Χιουντάι, καθώς, σε διαφορετική περίπτωση θα υπήρχαν θύματα αστυνομικοί.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.