Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εξάρχεια: Συνελήφθη 63χρονος τρανσεξουαλ για τον φόνο 43χρονης ύστερα από 7 χρόνια...!!

 Συνελήφθη, στην περιοχή των Εξαρχείων, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, 63χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτο...





 Συνελήφθη, στην περιοχή των Εξαρχείων, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, 63χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζούσε διπλή ζωή, καθώς κυκλοφορούσε με γυναικεία ρούχα και περούκα, ενώ χρησιμοποιούσε τα ψευδώνυμα “Αμάντα” και “Στεφανία”, με τα οποία ήταν γνωστή στις πιάτσες των τραβεστί. Γι’ αυτό και επί επτά χρόνια δεν είχαν εντοπιστεί τα ίχνη του.

Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι στις 14 Νοεμβρίου 2014, στα Εξάρχεια, είχε επιτεθεί σε βάρος 43χρονης, την οποία χτύπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι, προκαλώντας της βαριές κακώσεις,  με συνέπεια να αφήσει την τελευταία της πνοή λίγες ημέρες αργότερα σε νοσοκομείο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

“Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 6-10-2021 στην περιοχή των Εξαρχείων, ημεδαπός διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ο ανωτέρω συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι την 14-11-2014 στα Εξάρχεια είχε επιτεθεί σε βάρος 43χρονης ημεδαπής με ανθρωποκτόνο πρόθεση, χτυπώντας την στο πρόσωπο και στο κεφάλι, προκαλώντας της βαριές κακώσεις, συνεπεία των οποίων επήλθε ο θάνατος αυτής λίγες ημέρες αργότερα σε νοσοκομείο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.