Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Αποκαλύψεις για τον Αναγνωστόπουλο: Πριν την Καρολάιν είχε σχέση με 16χρονη από την Αλόννησο

Νέες αποκαλύψεις που αφορούν τον καθ’ ομολογίαν δράστη του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά Μπάμπη Αναγνωστόπουλο βλέπουν το φως της δημοσιότητας....







Νέες αποκαλύψεις που αφορούν τον καθ’ ομολογίαν δράστη του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά Μπάμπη Αναγνωστόπουλο βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μετά από την πρόσφατη σχέση του 31χρονου πιλότου που αποκαλύφθηκε από την εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη έγινε γνωστό πως όταν ο ίδιος ήταν 23 ετών είχε δεσμό με 16χρονη από την Αλόννησο.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας (25/10) η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 η Καρολάιν υποψιάζονταν λίγους μήνες πριν τη δολοφονία της ότι ο σύζυγός της διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Ειδικότερα, τον Ιανουάριο του 2021 η Καρολάιν είχε πει στη σύμβουλο ψυχικής υγείας την οποία και έβλεπε μαζί με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, σε μια συνεδρία που κατάφεραν να μείνουν μόνες για μικρό χρονικό διάστημα, ότι υποπτευόταν πως κάτι συνέβαινε με τον σύζυγό της και με άλλη γυναίκα καθώς απουσίαζε από το σπίτι τις Κυριακές χωρίς να έχει βάρδια στη δουλειά του.

Η Καρολάιν επίσης είχε αποκαλύψει στη σύμβουλο πως ο Μπάμπης είχε έναν μεγάλο έρωτα από το εργασιακό του περιβάλλον και πως το 2016 όταν την γνώρισε χώρισε με αυτήν. Είχε αναφέρει επίσης πως η ίδια σκέφτεται να πάρει το παιδί της και να φύγει.

Φίλη της οικογένειας του Μπάμπη
 Αναγνωστόπουλου από την Αλόννησο, μίλησε επίσης στον ΑΝΤ1 δηλώνοντας πως δεν πιστεύει ότι ο πιλότος διατηρούσε παράλληλα σχέση όσο ήταν με την Καρολάιν. «Με την Καρολάιν ήταν τρελά ερωτευμένος, παθιασμένος. Ερχόταν με το ελικόπτερο στο νησί μόνο και μόνο για να της φέρει μια ανθοδέσμη. Δεν θα σκότωνε μια γυναίκα για μια άλλη γυναίκα» σημείωσε. «Η μητέρα του έχει γίνει ένα ράκος με τα όσα ακούγονται. Έχει αδυνατίσει, τη βλέπουμε στο νησί σιωπηλή και αγέλαστη, αλλά πάντα αξιοπρεπής» συμπλήρωσε.

Η σχέση του Μπάμπη με ανήλικη όταν ήταν 23 ετών

Άλλος φίλος του πιλότου είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό» πως «ο Μπάμπης, στα 23 του, είχε επί ένα χρόνο σχέση με μια τότε 16χρονη. Η κοπέλα μας λέει ότι είναι ήταν τις καλύτερες σχέσεις που είχε ποτέ. Δεν ήταν χειριστικός ή πιεστικός, αλλά πολύ περιποιητικός. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι θα μπορούσε να σκοτώσει».

«Ο Μπάμπης την είχε απομακρύνει από εμάς» λέει φίλη της

Τέλος στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε μία φίλη της άτυχης Καρολάιν. «Τον τελευταίο χρόνο η Καρολάιν είχε απομακρυνθεί ή καλύτερα την είχε απομακρύνει ο Μπάμπης από εμάς. Είχε μετακομίσει στην Αθήνα και δεν μας έλεγε νέα της. Αν πράγματι ο Μπάμπης είχε παράλληλη σχέση και το είχε μάθει η Καρολάιν δεν υπήρχε περίπτωση να καθόταν στον γάμο της. Η Καρολάιν ήταν πολύ δυνατός άνθρωπος. Δεν θα συμβιβαζόταν. Μπορεί λοιπόν να έμαθε για την παράλληλη σχέση, να θέλησε να φύγει και να έγινε ότι έγινε» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.