Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καναδάς: Πιλότοι επιβατικού αεροπλάνου ανέφεραν πως είδαν ένα μυστηριώδες πράσινο UFO!

  Στις 30 Ιούλη, πιλότοι από επιβατικό αεροσκάφος ανέφεραν ότι είδαν ένα μυστηριώδες πράσινο UFO να εξαφανίζεται μέσα στα σύννεφα, στις ακτ...



 



Στις 30 Ιούλη, πιλότοι από επιβατικό αεροσκάφος ανέφεραν ότι είδαν ένα μυστηριώδες πράσινο UFO να εξαφανίζεται μέσα στα σύννεφα, στις ακτές του Καναδά.

Σύμφωνα με τη σχετική αναφορά που δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγούστου στη βάση αεροπορικών συμβάντων της κυβέρνησης του Καναδά, και οι δυο πτήσεις εντόπισαν ένα "πράσινο φωτεινό αντικείμενο" που "πέταξε μέσα σε ένα σύννεφο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε".

Το ιπτάμενο αντικείμενο δεν επηρρέασε τις διαδικασίες καμιάς από τις δύο πτήσεις, όπως σημειώνει το επίσημο έγγραφο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ένα από τα αεροσκάφη που ανέφερε το περιστατικό με το ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας ήταν ένα καναδικό πολεμικό αεροσκάφος που πετούσε από τη βάση του Οντάριο στην Κολωνία της Γερμανίας.

Το επιβατικό αεροσκάφος ήταν μια πτήση της ολλανδικής αεροπορικής εταιρείας KLM από τη Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Σύμφωνα με τον Στέφαν Γουότκινς, ειδικός στην αεροπλοΐα, που ανέλυσε τα δεδομένα από τις δύο πτήσεις, το στρατιωτικό αεροσκάφος αναγκάστηκε να πετάξει σε υψόμετρο 300 μέτρων την ώρα της επαφής με το UFO – πιθανότατα για να αποφύγει το αντικείμενο ή για να το παρατηρήσει καλύτερα.

Βέβαια, υπάρχει πάντοτε η περίπτωση το ΑΤΙΑ να μην ήταν τίποτα περισσότερο από έναν μετεωρίτη που εκείνη τη στιγμή εισερχόταν στην ατμόσφαιρα του πλανήτη μας και ήταν η ακριβώς με τη γήινη ατμόσφαιρα που προκαλούσε την πράσινη λάμψη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το καναδικό υπουργείο Άμυνας – αντίθεση με το αμερικανικό πεντάγωνο – δεν καταγράφει τις θεάσεις UFO, όπως σχολίασε σχετικά εκπρόσωπος των αρχών του Καναδά.

Παρ’ όλ’ αυτά, όπως ακριβώς και στις περισσότερες χώρες του κόσμου, στον Καναδά δεν λείπουν οι ενθουσιώδεις κυνηγοί UFO και εξωγήινων.

Εξάλλου, ήταν τον Δεκέμβρη του 2019 που ένα συλλέκτης δώρισε την ιδιωτική συλλογή του με περισσότερα από 30 χιλ. έγγραφα που σχετίζονται με τα UFO στο πανεπιστήμιο της Μανιτόμπα, στον Καναδά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.