Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκλονιστική μαρτυρία για το δυστύχημα του Mad Clip: «To κεφάλι του έχει κολλήσει μέσα στο τιμόνι»

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι, οι συγγενείς, οι συνεργάτες και οι φανς του Mad Clip. O γνωστός τράπερ άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλ...







Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι, οι συγγενείς, οι συνεργάτες και οι φανς του Mad Clip. O γνωστός τράπερ άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, καθώς επέστρεφε από έναν γάμο.

Ο 34χρονος έχασε τον έλεγχο της Porsche 911 του, στο ύψος της εκκλησίας Παναγία Φανερωμένη της Βουλιαγμένης. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε διαδοχικά σε κολώνα και δέντρο και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής προκειμένου να μπορέσει να τον απεγκλωβιστεί.
Οι μαρτυρίες όσων βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος ανατριχιάζουν

«Τράκαρε τώρα μπροστά μας, εδώ στη Βουλιαγμένη, έγινε κομμάτια το αμάξι, έγινε πίτα» ακούγεται στο ηχητικό μήνυμα που ανέβηκε στο Instagram. Παράλληλα, ο χρήστης σημειώνει: «Είναι μέσα, κομμένος εντελώς, το κεφάλι του έχει κολλήσει μέσα στο τιμόνι».

Οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος είναι συγκλονιστικές και μαρτυρούν ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για να απεγκλωβίσουν το σώμα του τράπερ την ώρα που αρκετοί είχαν αναγνωρίσει το πολυτελές αυτοκίνητο και είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους καταθέσεις πολιτών και υλικό από κάμερες της περιοχής και βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για το ατύχημα. Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι ο μουσικός ήταν σταματημένος στο φανάρι και μόλις άναψε πράσινο ξεκίνησε μαζί με ένα άλλο όχημα αναπτύσσοντας πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει ότι την ώρα που το αυτοκίνητο του Mad Clip χάνει τον έλεγχο, το άλλο όχημα χωρίς να έχει κάποια επαφή μαζί του στρίβει δεξιά σε κάθετο δρόμο.

Όσον αφορά τα τραύματα του 34χρονου αυτά ήταν κυρίως στα πόδια αλλά πιθανολογείται ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Ακριβείς απαντήσεις θα δώσει ωστόσο η νεκροψία-νεκροτομή καθώς και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για το λευκό Audi R8 που έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος, ήταν πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης και που φέρεται να κινούνταν στον χώρο και στον χρόνο που σημειώθηκε το δυστύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.