Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μελέτης Καρατεκίδης.... Ο γνωστός Μηχανικός... Πέθανε από covid χωρίς προβλήματα υγείας - Μόλις 38 χρονών...

Συνήθως πάλευε με τον χρόνο στις αναβάσεις και ήταν νικητής. Αυτή τη φορά πάλεψε με τον κορωνοϊό, που μπήκε στη ζωή του αναπάντεχα και η «μ...






Συνήθως πάλευε με τον χρόνο στις αναβάσεις και ήταν νικητής. Αυτή τη φορά πάλεψε με τον κορωνοϊό, που μπήκε στη ζωή του αναπάντεχα και η «μάχη» αποδείχθηκε άνιση.

Άνθρωπος πάνω απ’ όλα, δεν συμβιβαζόταν με το κατεστημένο, πολεμούσε μέχρι να κερδίσει και χωρίς να έχει όριο σε ότι έκανε.

Ο μηχανικός αγώνων αυτοκινήτου, ο Μελέτη Καρατεκίδης, όπως σας έχει ενημερώσει το newsauto πέθανε, χτυπημένος από τον Covid-19 (δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί) σκορπίζοντας θλίψη στους συγγενείς και τους φίλους του.

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των φίλων του Βασίλη Σαριμπαλίδη και Μάριου Ηλιόπουλου, που περιγράφουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τις δύσκολες στιγμές, που έζησε ο 38χρονος μηχανικός υποφέροντας από το κορωνοϊό.

Χαρακτηριστική ήταν η συνομιλία με τον πρωταθλητή Ελλάδος στις αναβάσεις, Μάριο Ηλιόπουλο, που μαζί είχαν πανηγυρίσει αμέτρητες νίκες, λίγο πριν διασωληνωθεί: «Μιλήσαμε στο τηλέφωνο» είπε ο κ. Ηλιόπουλος και πρόσθεσε: «μου είπε πως δεν είχε άλλο κουράγιο και πως είχε να κοιμηθεί πέντε ημέρες.»

Αν και το πάλεψε στο νοσοκομείο για πολλές ημέρες, δυστυχώς σε αυτή τη μάχη δεν τα κατάφερε και έφυγε πολύ νωρίς. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Γιώτα, τους γονείς του και τους συγγενείς και φίλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.