Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ...;;; Ερντογάν Καρακούς: «Η Ελλάδα θα προσπαθήσει να πάρει την Κωνσταντινούπολη»

Η Ελλάδα θα προσπαθήσει να πάρει την Κωνσταντινούπολη δήλωσε ο απόστρατος Τούρκος στρατηγός, Ερντογάν Καρακούς, κατά τη διάρκεια πολιτικής ...







Η Ελλάδα θα προσπαθήσει να πάρει την Κωνσταντινούπολη δήλωσε ο απόστρατος Τούρκος στρατηγός, Ερντογάν Καρακούς, κατά τη διάρκεια πολιτικής συζήτησης στο τηλεοπτικό κανάλι CNN Turk, αναφέρει το RIA Novosti.

Σύμφωνα με τον Τούρκο στρατηγό, σε μία σύγκρουση με την Ελλάδα, η πόλη της Θεσσαλονίκης θα γίνει ο κύριος στόχος των επίγειων επιχείρησεων των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Μάλιστα, ο Καρακούς υπενθύμισε ότι η Ελλάδα, ως σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών, παρείχε το έδαφός της για την ανάπτυξη 20 αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων, μία από τις οποίες βρίσκεται στη Θράκη, κοντά στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Όπως ανέφερε ο Τούρκος στρατηγός, η αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη είναι καλά εξοπλισμένη και έτοιμοι να εμποδίσει τη χερσαία επιχείρηση του τουρκικού στρατού.

Η Ελλάδα αντίστοιχα, σύμφωνα με τον Καρακούς, σε περίπτωση σύγκρουσης θα προσπαθήσει να πάρει την Κωνσταντινούπολη.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Τουρκία υποστηρίζει πως ο σκοπός της κατασκευής του φράχτη στον Έβρο, δεν είναι να αποτραπεί η είσοδος σε πρόσφυγες αλλά για να αποτραπεί η εισβολή των τουρκικών τανκς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.