Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κάλυμνος: Παρέλαβε αυτό το δέμα από την εταιρεία ταχυμεταφορών και του πέρασαν χειροπέδες – Δείτε το

Η Κάλυμνος έχει τις τελευταίες μέρες ακόμα ένα θέμα συζήτησης. Αιτία η σύλληψη νεαρού που παρέλαβε δέμα από εταιρεία ταχυμεταφορών… Συν...







Η Κάλυμνος έχει τις τελευταίες μέρες ακόμα ένα θέμα συζήτησης. Αιτία η σύλληψη νεαρού που παρέλαβε δέμα από εταιρεία ταχυμεταφορών…

Συνελήφθη στην Κάλυμνο από αστυνομικούς ένας Έλληνας, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της προμήθειας, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, το πρωί της περασμένης Πέμπτης (16-09-2021) κατά τη διάρκεια στοχευμένου ελέγχου σε εταιρία ταχυμεταφορών εντοπίστηκε ύποπτο δέμα το οποίο τέθηκε άμεσα υπό επιτήρηση και ενεργοποιήθηκε σχέδιο ελεγχομένης παράδοσης.

Μεσημβρινές ώρες της ιδίας ημέρας μετέβη στο κατάστημα ταχυμεταφορών ο κατηγορούμενος και όταν παρέλαβε το δέμα ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς που επιτηρούσαν τη διαδικασία. Κατά το έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το δέμα περιείχε μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους -65- γραμμαρίων.

Η ναρκωτική ουσία και ένα κινητό τηλέφωνο που κατείχε ο δράστης κατασχέθηκαν. Επιπλέον, η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει άλλα δύο άτομα – συνεργούς του κατηγορουμένου, καθώς και έναν έγκλειστο σε Κατάστημα Κράτησης για την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.