Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ληστεία στο κέντρο της Αθήνας: Αυτοί είναι οι δύο βασικοί ύποπτοι – Το τατουάζ «έδωσε» τον έναν δράστη στην ΕΛ.ΑΣ.

Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας έφερε στο φως της δημοσιότητας το Open με τις αρχές να εκτιμού...




Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας έφερε στο φως της δημοσιότητας το Open με τις αρχές να εκτιμούν πως οι δύο ύποπτοι είναι παλιοί γνώριμοι της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο ληστές μπορεί να ήταν έτοιμοι ακόμη και για ένοπλη συμπλοκή, όμως φαίνεται σε πρώτο στάδιο πως δεν είχαν «τακτοποιήσει» και πολύ καλά τα δεδομένα τους. Και αυτό γιατί από τις κάμερες ασφαλείας και τις φωτογραφίες που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, φαίνεται ένα τατουάζ που έχει ένας από τους δύο και αυτό αποδεικνύει κατά πολύ και την ταυτότητά του.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί λένε ότι αναζητούν έναν ύποπτο, έναν 33χρονο, ο οποίος, μάλιστα, είχε παραβιάσει και την άδεια του στα τέλη Ιουλίου από τις φυλακές της Λάρισας. Πρόκειται για άτομο που είχε καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικού έπειτα από ληστεία σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Είναι ποινικός με σχέσεις με τον αντιεξουσιαστικό χώρο και μάλιστα στο παρελθόν οι αρχές είχαν εντοπίσει ότι μιλούσε αρκετά συχνά με την ηγετική ομάδα συγκεκριμένης οργάνωσης, όταν αυτή ήταν ακόμα στη φυλακή.

Όσο για τον δεύτερο ύποπτο, είναι ένας ποινικός που έχει απασχολήσει αρκετές φορές την ΕΛ.ΑΣ. και πάλι για ληστείες.

Ωστόσο, δεν έχει βρεθεί ακόμα με ποιον τρόπο οι δύο ένοπλοι ληστές έφυγαν από το σημείο. Δηλαδή, οι αστυνομικοί δεν γνωρίζουν ακόμα αν οι δράστες έφυγαν με μηχανή ή με αυτοκίνητο ή ακόμη και με τα πόδια. Κάτι που τους ενισχύει την υποψία ότι δεν αποκλείεται κοντά στην τράπεζα να έχουν και το κρησφύγετο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.