Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός: - Πάτρα Ασθενής έκανε μήνυση στους γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή... Ο Ιατρικός Σύλλογος ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα

Μήνυση στο ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Πάτρας έκανε ασθενής με κορονοϊό για τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν ιατρικά. Σύμφωνα με το Op...







Μήνυση στο ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Πάτρας έκανε ασθενής με κορονοϊό για τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν ιατρικά.

Σύμφωνα με το Open, το ιατρικό προσωπικό παρείχε ιατρική φροντίδα για μήνες στον ασθενή καθότι «χτυπήθηκε» από κορονοϊό, εισήχθη στην κλινική covid και στη συνέχεια στην εντατική όπου διασωληνώθηκε.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να του σώσουν τη ζωή, ενώ χρειάστηκε να του κάνουν τραχειοστομία. Οι γιατροί, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, πήραν τις μηνύσεις στα χέρια τους και δεν πίστευαν στα μάτια τους ότι τους μηνύει ένας άνθρωπος που του έσωσαν τη ζωή.

Μάλιστα ο Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας προσέφυγε στην εισαγγελία ζητώντας την παρέμβαση εισαγγελέα κατά όσων εμπλέκονται δημοσίως σε αντιεπιστημονικές δηλώσεις και διασπορά ψευδών ειδήσεων προκαλώντας σύγχυση στους πολίτες με αρνητικές συνέπειες στη δημόσια υγεία και την έκβαση της πανδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.