Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΡΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ... Λιβύη - Στρατάρχης Χαφτάρ: Η πορεία μας δεν θα σταματήσει στα ειρηνικά μέσα, ίσως χρειαστεί κι άλλα...!!!

Ο Γενικός Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ, δήλωσε ότι η πορεία των Λιβύων δεν θα σταματήσει στα ειρηνικά μέσα για...




Ο Γενικός Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ, δήλωσε ότι η πορεία των Λιβύων δεν θα σταματήσει στα ειρηνικά μέσα για την επίτευξή της, αλλά και άλλων αν χρειαστεί, όπως σημειώνει η Akhbar Libya. Net.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην πόλη Αλ Μάρτζ χθες, Παρασκευή, εν μέσω μεγάλου λαϊκού πλήθους, είπε ότι η πορεία των Λιβύων συνεχίζεται έως ότου το θέλημα του Θεού ξεπεράσει κάθε βούληση.

Είμαστε όλοι σίγουροι και βέβαιοι ότι ο πολίτης είναι ο κύριος και η μοίρα του είναι στα χέρια του και όχι στα χέρια κανενός άλλου, αποφασίζει και χαράζει το δρόμο του με την ελεύθερη βούλησή του και ότι δεν υπάρχει παραίτηση από την ελευθερία, ούτε παραμέληση της κυριαρχίας ούτε εφησυχασμός στην εκτέλεση του καθήκοντος.

Ο Χαφτάρ κάλεσε το λιβυκό λαό να συμμετάσχουν θετικά και αποτελεσματικά στην επιλογή ατόμων με βούληση και ικανότητα να ηγηθούν της χώρας στο επόμενο στάδιο.

Είπε ότι όλοι πρέπει να επωφεληθούν από τις προηγούμενες εμπειρίες μας, επιλέγοντας ποιος θα διασχίσει τη χώρα προς το λιμάνι της ασφάλειας.

Ο Γενικός Διοικητής επισκέφθηκε την πόλη Αλ Μάρτζ , συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Αμντέλ Ραζέκ αλ Ναντόρι , εν μέσω μεγάλης υποδοχής από τους κατοίκους της πόλης.

Ο στρατάρχης Χαφτάρ εκτίμησε τον ρόλο των ανθρώπων στην υποστήριξη και την επιτυχία της πορείας της αξιοπρέπειας και την υποστήριξή τους στις ένοπλες δυνάμεις τα τελευταία χρόνια στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.

Ο Γενικός Διοικητής πραγματοποίησε μια σειρά από περιοδείες σε διάφορες περιοχές και πόλεις της ανατολικής Λιβύης. Ανάμεσά τους και η περιοχή Μπέρσις, όπου η επίσκεψη έγινε δεκτή με ικανοποίηση από ανθρώπους, αξιόλογους και σεΐχηδες της περιοχής, όπως σημειώνεται.
--

The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.