Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μεσολόγγι: Αναστολή εργασίας και κλήση σε απολογία για τον γιατρό με το πλαστό πιστοποιητικό!

Μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν πάρει οι καταγγελίες για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμών και νόσησης και ήδη όλα τα ύποπτα περιστατικά έχουν μ...






Μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν πάρει οι καταγγελίες για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμών και νόσησης και ήδη όλα τα ύποπτα περιστατικά έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.


Μια από τις υποθέσεις που προκάλεσαν αίσθηση είναι και εκείνη με τον γιατρό του νοσοκομείου στο Μεσολόγγι που φέρεται να δηλώθηκε ως ασθενής κορονοϊού με δείγμα άλλου ασθενούς.

Ο συγκεκριμένος γιατρός σύμφωνα με το pelop.gr κλήθηκε σε απολογία στο πλαίσιο του πειθαρχικού ελέγχου που του ασκείται, ενώ παρέλαβε και την απόφαση αναστολής της εργασίας του.

Το δείγμα του νοσούντος ασθενούς ελήφθη στο τμήμα Εξωτερικών Ιατρείων του νοσοκομείου και ο φερόμενος ως εμπλεκόμενος γιατρός το χρησιμοποίησε και για δικό του λογαριασμό θέλοντας να αποφύγει τον εμβολιασμό.

Τι λέει ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ για την υπόθεση στο Μεσολόγγι

«Πράγματι είχαμε στοιχεία για τον συγκεκριμένο γιατρό ότι είχε προχωρήσει στη συγκεκριμένη παράνομη ενέργεια. Μάλιστα επειδή τα στοιχεία ήταν αδιάσειστα δεν διέταξα ΕΔΕ αλλά κατευθείαν προχώρησαν στην άσκηση πειθαρχικού ελέγχου και στην αναστολή εργασίας. Παράλληλα θα παραπεμφθεί και στον εισαγγελέα» είπε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης.

Μάλιστα ο διοικητής πήγε ο ίδιος το βράδυ της Τρίτης στο νοσοκομείο και σε συνεργασία με την διοικήτρια κ. Φιλιπποπούλου και τα επιστημονικά όργανα του νοσοκομείου και διαπίστωσε ότι υπήρχε βάση στη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Ο γιατρός αυτός έδωσε το δείγμα για έλεγχο χωρίς την αυτοπρόσωπη παρουσία του για λήψη. Το δείγμα αφού ήταν από ασθενή επιβεβαιωμένο, μοιραία βγήκε θετικό. Ωστόσο ο ίδιος πήγε στη συνέχεια και εμβολιάστηκε. Όλα αυτά δημιουργούν ενδείξεις και αποχρώσεις μιας παράνομης ενέργειας και σε συνεννόηση με τον ίδιο τον Υπουργό προχωρήσαμε στα όσα προβλέπει ο νόμος» προσθέτει ο κ. Καρβέλης.

Πληροφορίες του pelop.gr αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως εμπλεκόμενος γιατρός, μόλις παρέλαβε το έντυπο της αναστολής εργασίας του και την κλήση σε απολογία, κατέρρευσε.

Στο ερώτημα εάν γίνεται έλεγχος και για τυχόν άλλα παρόμοια περιστατικά, στο ίδιο νοσοκομείο, ο κ. Καρβέλης ανέφερε ότι γίνεται έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.