Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν κρατιέται ο Βελόπουλος: «Μίκη φωτεινέ έφυγες, σκοτείνιασε η Ελλάδα...»

“Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ… Μίκη φωτεινέ έφυγες. Σκοτείνιασε η Ελλάδα”, αναφέρει σε δήλωσή του για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, ο πρόεδ...







“Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ… Μίκη φωτεινέ έφυγες. Σκοτείνιασε η Ελλάδα”, αναφέρει σε δήλωσή του για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Κυριάκος Βελοπουλος, αναφέρθηκε στον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη και από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

“Μη παρακαλώ σας μη, μη λησμονάτε τη χώρα μου. Αυτό είπε ο Μίκης Θεοδωράκης και αυτό οφείλουμε να μην το ξεχνάμε κι εμείς. Οφείλουμε να μην ξεχνάμε τη χώρα μας. Ο Μίκης Θεοδωράκης είχε μιλήσει για τα εθνικά μας και για την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών”, ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατά την έναρξη της ομιλίας του.

Το δικό τους «αντίο» στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή, λένε με ανακοινώσεις τους ή αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα, υπουργοί, οργανισμοί και στελέχη της πολιτικής ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.