Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανήλικος «σήκωσε» υπολογιστές και ρολόγια από σπίτι στη Λαμία

Κατάφερνε να παραμένει ασύλληπτος επί επτά μήνες ο δράστης της διάρρηξης που είχε γίνει στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου σε ένα σπίτι ...





Κατάφερνε να παραμένει ασύλληπτος επί επτά μήνες ο δράστης της διάρρηξης που είχε γίνει στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου σε ένα σπίτι στη Λαμία, όμως αναγνωρίστηκε από την προανάκριση που διενήργησε η Ασφάλεια και διαπιστώθηκε πως είναι ένας ανήλικος!

Ο «άγουρος» διαρρήκτης είχε παραβιάσει ένα παράθυρο του σπιτιού και είχε κλέψει από το εσωτερικό δυο φορητούς υπολογιστές και δυο ρολόγια χειρός, τα οποία δεν βρέθηκαν στην κατοχή του όταν ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και εκτιμάται ότι τα πούλησε. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει τους γονείς του με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκου και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Έκλεβαν μέταλλα από συνεταιρισμό στην Ελασσόνα

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος δύο Έλληνες το βράδυ της Τετάρτης, την στιγμή που είχαν εισβάλει στο περιφραγμένο κτίριο ενός συνεταιρισμού σε περιοχή του Δήμου Ελασσόνας και έκλεβαν διάφορα εργαλεία, μεταλλικές ενώσεις σωληνώσεων άρδευσης από τον εξοπλισμό και άλλα αναλώσιμα υλικά. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον συνεταιρισμό και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.