Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλλοδαπός.... Έκανε βόλτα στο λιμάνι της Καλύμνου με πιστόλι και μαχαίρια

Ύποπτες φάνηκαν στους άνδρες της Ασφάλειας του Λιμενικού οι κινήσεις ενός νεαρού στην χερσαία ζώνη του λιμένα της Καλύμνου, το πρωί της Κυρ...







Ύποπτες φάνηκαν στους άνδρες της Ασφάλειας του Λιμενικού οι κινήσεις ενός νεαρού στην χερσαία ζώνη του λιμένα της Καλύμνου, το πρωί της Κυριακής και τον σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο. Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι ήταν οπλισμένος μέχρι τα… δόντια!

Αρχικά, διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος αλλοδαπός είχε πάνω του ένα πλαστικό αεροβόλο πιστόλι χωρίς βλήματα στον γεμιστήρα και συνελήφθη. Όμως, η λεπτομερής σωματική έρευνα που του έκαναν, έφερε στο φως και δύο μαχαίρια μήκους 20 και 23 εκατοστών! Όλα κατασχέθηκαν και ο νεαρός οδηγήθηκε στο Λιμεναρχείο που διενεργεί προανάκριση, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Είχε σιδερογροθιά στο αυτοκίνητό του

Άδεια ικανότητας οδήγησης δεν διέθετε ένας αλλοδαπός, το Ι.Χ. αυτοκίνητο του οποίου σταμάτησαν για έλεγχο οι αστυνομικοί του τμήματος Νέστου στην Χρυσούπολη Καβάλας, το μεσημέρι του Σαββάτου, είχε όμως μαζί του μια... σιδερογροθιά η οποία κατασχέθηκε! Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.