Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ στη Ρόδο: Πυροβόλησαν και σκότωσαν γυναίκα στη μέση του δρόμου

  Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στην Ελληνική Αστυνομία καθώς στη Ρόδο γυναίκα βρέθηκε νεκρή μετά από πυροβολισμούς που ακούστηκαν στην περ...

 






Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στην Ελληνική Αστυνομία καθώς στη Ρόδο γυναίκα βρέθηκε νεκρή μετά από πυροβολισμούς που ακούστηκαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Δημοκρατική, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη που φέρεται να επέβαινε σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και πυροβόλισε την άτυχη γυναίκα.

Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε κυνηγετική καραμπίνα και να πυροβόλησε την γυναίκα που εκείνη την ώρα στάθμευε το όχημα της στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι.

Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ένα άγνωστο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, περίμενε λίγα μέτρα πιο μακριά από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός ή δύο ατόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.