Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΧΙΣΕ Η «ΕΞΟΔΟΣ»... Αφγανιστάν: Βιβλικές εικόνες – Εγκαταλείπουν τη χώρα περπατώντας στην έρημο...!!! Προορισμός τουρκία - Ευρώπη...

Χιλιάδες άνθρωποι εγκαταλείπουν το Αφγανιστάν περπατώντας χιλιόμετρα μέσα στην έρημο μέχρι να βρεθούν στα σύνορα με το Ιράν ή το Πακιστάν, ...





Χιλιάδες άνθρωποι εγκαταλείπουν το Αφγανιστάν περπατώντας χιλιόμετρα μέσα στην έρημο μέχρι να βρεθούν στα σύνορα με το Ιράν ή το Πακιστάν, προκειμένου να γλιτώσουν από τους Ταλιμπάν, με τις σκηνές να προσομοιάζουν στη Βιβλική Έξοδο.

Το βίντεο, που δημοσιεύει η Daily Mail συγκλονίζει. Ποτάμια ανθρώπων διασχίζουν τα βουνά και “πλημμυρίζουν” την έρημο, σε ένα μαζικό προσφυγικό κύμα. Συρρέουν εκεί όπου συναντώνται τα σύνορα του Αφγανιστάν, του Πακιστάν και του Ιράν.

Ο πιθανός, αρχικός προορισμός τους εικάζεται ότι είναι η Τουρκία. Από εκεί, ενδεχομένως να θέλουν να περάσουν στην Ευρώπη.

Η μαρτυρία πρόσφυγα από το Αφγανιστάν

Πρόσφυγας που μίλησε στην Daily Mail και ο οποίος έκανε πρόσφατα αυτή τη διαδρομή, είπε πως πρόκειται για ένα πολύωρο ταξίδι σε ανώμαλο έδαφος. Σημείωσε πως αφού προχωρήσουν για λίγο μέσα στο Πακιστάν, συνεχίζουν το ταξίδι με Ιρανούς διακινητές.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.