Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο από Τούρκο που κολύμπησε μέχρι το Καστελόριζο - Τι βρέθηκε στην τσάντα του

Τα ξημερώματα της Δευτέρας καταγράφηκαν περίεργες κινήσεις στο Καστελόριζο που προκάλεσαν την κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών - Το βίντε...





Τα ξημερώματα της Δευτέρας καταγράφηκαν περίεργες κινήσεις στο Καστελόριζο που προκάλεσαν την κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών - Το βίντεο τράβηξε ένας από τους δύο Τούρκους μόλις πάτησε στο Καστελόριζο, ενώ όπως φαίνεται υπάρχει το στίγμα με το ακριβές σημείο, κάτι στο οποίο εστιάζουν οι Αρχές

«Φύλλο και φτερό» κάνουν οι ελληνικές αρχές τα κινητά τηλέφωνα, τα οποία είχαν πάνω τους οι δύο Τούρκοι που έφτασαν κολυμπώντας, τη Δευτέρα, από τα τουρκικά παράλια, στο Καστελόριζο. Ο ένας μάλιστα είχε προσπαθήσει να διαφύγει της σύλληψης, μπαίνοντας σε πλοίο της γραμμής και συνελήφθη στη Ρόδο.

Βίντεο από το Καστελόριζο βλέπει το φως της δημοσιότητας. Τα ξημερώματα της Δευτέρας καταγράφηκαν περίεργες κινήσεις στο Καστελόριζο που προκάλεσαν την κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών.

Το βίντεο τράβηξε ένας από τους δύο Τούρκους μόλις πάτησε στο Καστελόριζο, ενώ όπως φαίνεται υπάρχει το στίγμα με το ακριβές σημείο, κάτι στο οποίο εστιάζουν οι Αρχές.

Σημειώνεται ότι οι δύο Τούρκοι κολυμπούσαν με βατραχοπέδιλα και μάσκα, ενώ είχαν μαζί τους σε τσάντα μια αλλαξιά ρούχα, μια πυξίδα και δύο μαχαίρια.

Όπως μετέδωσε το OPEN, δύο άτομα εντοπίστηκαν να κολυμπούν στο Καστελόριζο πριν από το πρώτο φως της ημέρας.

Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι ξεκίνησαν από τα τουρκικά παράλια και έφτασαν κολυμπώντας στο Καστελόριζο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Αρχές κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους στα κινητά τηλέφωνα των δύο Τούρκων. Ο ένας κρατείται στη Ρόδο και ο άλλος στο Καστελόριζο.
..


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.