Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εξελίξεις μετά το σκάνδαλο με τους «μαϊμού» εμβολιασμούς ....

Νέο αυστηρό νόμο, με αφορμή του εικονικούς εμβολιασμούς στην Καρδίτσα, φέρνει το υπουργείο Υγείας, όπως προανήγγειλε ο Θάνος Πλεύρης. Μετά ...






Νέο αυστηρό νόμο, με αφορμή του εικονικούς εμβολιασμούς στην Καρδίτσα, φέρνει το υπουργείο Υγείας, όπως προανήγγειλε ο Θάνος Πλεύρης.

Μετά τις ανακοινώσεις των μέτρων που θα ισχύουν από τις 13 Σεπτεμβρίου, τα περιθώρια για τους ανεμβολίαστους στένεψαν αρκετά. Ωστόσο ορισμένοι από αυτούς βρήκαν το τέχνασμα του εμβολιασμού... «μαΐμού», ώστε να μην κάνουν το εμβόλιο, αλλά την ίδια ώρα να έχουν και όλα τα προνόμια.

Η «βιομηχανία» της απάτης αποκαλύφθηκε στο κέντρο Υγείας Παλαμά στην Καρδίτσα, όταν μια διοικητική υπάλληλος περνούσε στο σύστημα εικονικούς εμβολιασμούς.

Ο υπουργός Υγείας ζήτησε να διαταχθεί ΕΔΕ και ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν θα δείξει καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά. «Αναφορικώς με το περιστατικό στην Καρδίτσα για εικονικούς εμβολιασμούς στο ΚΥ Παλαμά επικοινώνησα με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ και του ζήτησα να διατάξει ΕΔΕ και να ενημερώσει άμεσα την εισαγγελία. Δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά», έγραψε στο Twitter.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπάλληλος, έμπαινε στο σύστημα με κωδικούς τρίτου προσώπου και ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, αποκάλυψε ότι η εν λόγω υπάλληλος ομολόγησε την ενοχή της, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχει και συνεργός.

Ερχεται νέος αυστηρότερος νόμος για τους «μαϊμού» εμβολιασμούς

Οπως προανήγγειλε ο Θάνος Πλεύρης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και στον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά «έρχεται ειδικός νόμος για τους μαϊμού εμβολιασμούς».

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι κυρώσεις που θα περιλαμβάνει ο νόμος, αλλά η κυβέρνηση διαμηνύει ότι δεν θα ανεχτεί τέτοια φαινόμενα που μπορεί να βλάψουν τη δημόσια υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.