Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα πρόκληση από τον «πατέρα» της «Γαλάζιας Πατρίδας»: Η Τουρκία μπορεί να γονατίσει την Ελλάδα χωρίς καν να πολεμήσει

Συνεχίζει να προκαλεί στις τοποθετήσεις του ο «πατέρας» της “Γαλάζιας Πατρίδας” Τζιχάτ Γιαϊτζί, ο οποίος υποστήριξε πως «η Τουρκία μπορεί ν...







Συνεχίζει να προκαλεί στις τοποθετήσεις του ο «πατέρας» της “Γαλάζιας Πατρίδας” Τζιχάτ Γιαϊτζί, ο οποίος υποστήριξε πως «η Τουρκία μπορεί να γονατίσει την Ελλάδα χωρίς καν να πολεμήσει».

Συγκεκριμένα, κατά την παρουσία του σε τηλεοπτικό πάνελ ο Γιαϊτζί υποστήριξε πως «σήμερα στην Ελλάδα αν υπάρξει περίπτωση πολέμου, δεν μπορούν να βρουν στρατιώτες να πολεμήσουν. Το 2020 θα προσλάμβαναν στον στρατό 1.500 άτομα και με το ζόρι βρήκαν 300 άτομα».

«Ενώ σε εμάς όχι 1.500, προσλήφθηκαν 250.000 άτομα, ενώ υποβάλλουν αίτημα ένα εκατομμύριο», είπε ακόμη ο «πατέρας» της “Γαλάζιας Πατρίδας”.

«Αν σήμερα στην Τουρκία – να μη δώσει ο θεός βέβαια – υπάρξουν 50 ή 30 ή 40 μάρτυρες, το δικό μας έθνος αυτό θα το αντιμετωπίσει με σιωπή, υπομονή και σταθερότητα, ενώ οι μάνες και οι πατεράδες θα πουν ¨Να είναι καλά η πατρίδα”. Ενώ στην Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει ούτε ένας, μόλις υπάρξει ένας στην Ελλάδα θα γίνει χαμός, θα γίνει χαμός στη Ελλάδα», είπε ακόμη ο Γιαϊτζί

Και καταλήγοντας έσπευσε να πει πως «η Τουρκία μπορεί να γονατίσει την Ελλάδα χωρίς καν να πολεμήσει. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Χωρίς να πολεμήσει την γονατίζει».
«Στις 15 Ιουλίου οι Έλληνες στο πλαίσιο της Μεγάλης Ιδέας μαζί με μέλη της FETO θα έκαναν κανονική εισβολή στη δυτική Τουρκία»

Νέο παραλήρημα από τον «πατέρα» του δόγματος της “Γαλάζιας Πατρίδας”, Τζιχάντ Γιαϊτζί, ο οποίος κατά την παρουσία του σε τηλεοπτικό πάνελ του δικτύου “Ulusal” έσπευσε να πει ένα κάρο προκλητικές ανακρίβειες για να αιτιολογήσει την τουρκική επιθετικότητα έναντι της Ελλάδας.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Γιαϊτζί έκανε λόγο για σχέδιο της Ελλάδας μαζί με γκιουλενιστές να εισβάλουν στην Τουρκία. Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως αν το πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016 πετύχαινε, οι Έλληνες θα εισέβαλλαν στην Τουρκία. «Στις 15 Ιουλίου οι Έλληνες στο πλαίσιο της Μεγάλης Ιδέας μαζί με μέλη της FETO θα έκαναν κανονική εισβολή στη δυτική Τουρκία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιαϊτζί, όμως, δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Αναφέρθηκε και στο θέμα των νησιών του Αιγαίου.

«Τα 23 νησιά αποδόθηκαν στην Ελλάδα με τις συμφωνίες των Παρισίων και της Λωζάνης με τον όρο να είναι αποστρατικοποιημένα. Ο όρος παράδοσης της κυριαρχίας καταργήθηκε. Η Ελλάδα εξοπλίζοντας και στρατικοποιώντας αυτά τα νησιά, με τα ίδια της τα χέρια κατάργησε αυτόν τον όρο της κυριαρχίας της», υποστήριξε ο «πατέρας» της “Γαλάζιας Πατρίδας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.