Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βριλήσσια: Ένοπλη ληστεία σε ενοίκους μονοκατοικίας- Ακολούθησε καταδίωξη μεχρι τον καταυλισμό Ζεφυρίου

Η ένοικος μονοκατοικίας βρέθηκε αντιμέτωπη με τους Ρομά διαρρήκτες, την απείλησαν με μανιτάρια και σε καταδίωξη που ακολούθησε από πληρώματ...





Η ένοικος μονοκατοικίας βρέθηκε αντιμέτωπη με τους Ρομά διαρρήκτες, την απείλησαν με μανιτάρια και σε καταδίωξη που ακολούθησε από πληρώματα της Αστυνομιας οι δράστες κατέφυγαν στον καταυλισμό του Ζεφυρίου

Οι δράστες παραβιάζοντας την γκαραζόπορτα μονοκατοικίας στην οδό Νάξου στα Βριλήσσια, εισήλθαν στο εσωτερικό, ενώ η ιδιοκτήτρια βρισκόταν εντος και άκουσε το θόρυβο και βρέθηκε αντιμέτωπη με τους διαρρήκτες. Με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου και την χρήση σωματικής βίας οι δράστες την ακινητοποίησαν και ερεύνησαν τα δωμάτια της μονοκατοικίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ενοίκου στη Αστυνομία, οι δύο Ρομά αφαίρεσαν ελάχιστα χρήματα και κοσμήματα και αφπτ επιβιβάστηκαν σε BMW όχημα που οδηγούσε συνεργός τους απομακρύνθηκαν.

Γείτονας ο οποίος αντιλήφθηκε την ληστεία ενημέρωσε την Αστυνομία γισ τα χαρακτηριστικά του οχήματος με το οποίο διέφυγαν οι δράστες. Ύστερα από αναζητήσεις, δικυκλιστές της Άμεσης Δράσης εντόπισαν το όχημα στην Αττική οδό στην έξοδο Ασπροπύργου.

Ο οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Σε προσπάθεια να διαφύγουν οι τρεις Ρομά εγκατέλειψαν το όχημα και μπήκαν σε καταυλισμό στο Ζεφύρι.

Το BMW, κατασχέθηκε και φυλάσσεται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, ενώ ακολούθησε εξερεύνηση για δακτυλικά αποτυπώματα σε ταυτοποίηση των τριών ληστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.