Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κάμεραμαν δεν αναγνώρισε τη Μιχαηλίδου και τη ρώτησε αν «έρχεται η υπουργός» - Η αντίδρασή της (Βίντεο)

Το περισταστικό συνέβη όταν η Δόμνα Μιχαηλίδου μπήκε στην αίθουσα χαιρέτησε τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς, ρωτώντας τους αν είναι ...







Το περισταστικό συνέβη όταν η Δόμνα Μιχαηλίδου μπήκε στην αίθουσα χαιρέτησε τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς, ρωτώντας τους αν είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν

Από τη μια το νεαρό της ηλικίας της και η χαλαρή της διάθεση από την άλλη η μάσκα δεν ήθελε και πολύ εικονολήπτης για να μην αντιληφθεί ότι η Δόμνα Μιχαηλίδου είναι η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η οποία θα παραχωρήσει τη συνέντευξη Τύπου για την οποία είχαν στηθεί τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης στο υπουργείο Εργασίας η υφυπουργός παρουσίασε το νομοσχέδιο για την κοινωνική προστασία, το οποίο εισήχθη την Τετάρτη στην Επιτροπή της Βουλής. Ωστόσο, όταν η Δόμνα Μιχαηλίδου μπήκε στην αίθουσα χαιρέτησε τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς, ρωτώντας τους αν είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν.

Τότε ένας εικονολήπτης, που δεν την αναγνώρισε τη ρώτησε αν «η υπουργός έρχεται».

Η Δόμνα Μιχαηλίδου χαμογέλασε, λέγοντας «από την αρχή μου συμβαίνει αυτό. Από την πρώτη ημέρα», αντιμετωπίζοντας με χιούμορ το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.