Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρόδος: Σήμερα η κηδεία της Δώρας – Σοκάρουν οι νέες μαρτυρίες για το έγκλημα και τον δράστη

Η Ρόδος θρηνεί και η οργή ξεχειλίζει για τη νέα γυναικοκτονία με θύμα την 31χρονη Δώρα. Σήμερα το απόγευμα, στις 4 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ...






Η Ρόδος θρηνεί και η οργή ξεχειλίζει για τη νέα γυναικοκτονία με θύμα την 31χρονη Δώρα. Σήμερα το απόγευμα, στις 4 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της άτυχης εκπαιδευτικού, την οποία σκότωσε ο πρώην σύντροφός της με κυνηγετική καραμπίνα.

Συγγενείς και φίλοι θα συγκεντρωθούν στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου για να πουν το τελευταίο αντίο στη Δώρα.

Η οικογένειά της, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί το κακό που τους έχει βρει και είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.



Νέες μαρτυρίες για τη δολοφονία στη Ρόδο – Τι λέει η πρώην σύζυγος του δράστη

Στο μεταξύ συγκλονίζουν οι νέες μαρτυρίες τόσο για την ημέρα του εγκλήματος, αλλά και για όσα βίωνε η Δώρα στο πλευρό του δράστη όσο είχαν σχέση.

Αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει για την ημέρα που έγινε η δολοφονία ότι περίμενε το παιδί του να το πάρει από το μάθημα και ήταν στη μηχανή.

«Ακούω δύο πυροβολισμούς και μετά είδα κάτι σαν καπνό, την πόρτα του οδηγού ανοιχτή στο αυτοκίνητο της κοπέλας και ένα σώμα πεσμένο κάτω. Βγάζω το κράνος και πάω να δω γιατί νόμιζα αρχικά ότι κάτι έγινε με το αυτοκίνητο» τόνισε ο ίδιος και πρόσθεσε:

«Το αυτοκίνητο με τον δράστη πέρασε από δίπλα μου και μετά είδα το σώμα της κοπέλας και τότε κατάλαβα ότι αυτό που άκουσα ήταν πυροβολισμοί. Μετά έφτασε η μητέρα της και δεν μπορούσε να πλησιάσει να δει το παιδί της που πέθανε. Δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθώ στη θέση αυτού του γονιού».

Η πρώην σύζυγος του δράστη είπε ότι «όταν το άκουσα ήμουν σίγουρη ότι αυτός το έκανε. Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της έναν χρόνο πριν εάν δεν είχαν φύγει. Ήμουν 1000% ότι θα το έκανε. Όλοι γνώριζαν για τη συμπεριφορά του. Είχα ενημερώσει τους φίλους και την αδελφή του. Κανείς δεν με άκουσε. Μου έλεγαν να πάω εγώ σε ψυχολόγο».

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον δράστη και αυτόχειρα, επρόκειτο για έναν επιθετικό, χειριστικό και εξαιρετικά επικίνδυνο άνδρα. Φαίνεται να γινόταν ένας πραγματικός εφιάλτης για όσες γυναίκες βρίσκονταν στο πλευρό του.

Τον Ιούλιο του 2013, ο δράστης με την απειλή καραμπίνας είχε απαγάγει την πρώην σύζυγό του, μέσα από το σπίτι της. Τότε, σημαδεύοντάς την με ένα όπλο την ανάγκασε να περάσει ένα βράδυ μαζί του σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι. Η πρώην σύζυγός του είχε προσφύγει εναντίον του, με αίτημα να του απαγορευτεί να την πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη από 500 μέτρα.

Ένα ακόμη θύμα του δολοφόνου της Δώρας, ήταν μία 40χρονη γυναίκα, η οποία υποψιαζόταν πως την παρακολουθούσε επί μήνες μέσω καμερών.

Η 32χρονη Δώρα, ήρθε, επίσης αντιμέτωπη με αυτή την συμπεριφορά του δράστη και παρά το γεγονός ότι τον απομάκρυνε από τη ζωή της, δεν πρόλαβε να γλιτώσει από τα χέρια και τη μανία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.