Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση με βιτριόλι: Μάρτυρας «κλειδί» θα καταθέσει στη δίκη – Τι θα περιγράψει

Ένας μάρτυρας «κλειδί» αναμένεται να καταθέσει στη δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον Μάιο ...







Ένας μάρτυρας «κλειδί» αναμένεται να καταθέσει στη δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος έχει δει την 36χρονη κατηγορούμενη να παρακολουθεί την Ιωάννα πριν την επίθεση έξω από τον χώρο δουλειάς της.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο άνδρας αναμένεται να αποκαλύψει με λεπτομέρειες όσα παρατήρησε και του προκάλεσαν εντύπωση.

Ο μάρτυρας ισχυρίζεται ότι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την 36χρονη ενώ παρακολουθούσε την Ιωάννα, βλέποντάς τη πολλές φορές κάτω από το σπίτι της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ άλλοι 34 μάρτυρες αναμένεται να καταθέσουν στη δίκη από την πλευρά της Ιωάννας, ανάμεσά τους οι εργοδότες της, ο πρώην σύντροφός της, φίλοι της και οι γιατροί της, ενώ μόνο μια μάρτυρας από την πλευρά της κατηγορούμενης. Ο κατάλογος των μαρτύρων έχει ήδη δοθεί στο δικαστήριο.

Το δικαστήριο αναμένεται, επίσης, να φωτίσει δύο σημεία της υπόθεσης, το πού βρήκε το βιτριόλι η 36χρονη κατηγορούμενη αλλά και ποιο ήταν το κίνητρο της επίθεσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.