Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΟΛΟ ΕΛΕΓΧΩ... Ο Κωνσταντίνος Φλώρος έκανε άλμα με αλεξίπτωτο από Σινούκ με τις «σκιές» της ΔΕΠ

Ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος πραγματοποίησε άλμα μαζί με τις «σκιές» της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ), ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η με...





Ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος πραγματοποίησε άλμα μαζί με τις «σκιές» της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ), ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη άσκηση των ειδικών δυνάμεων με ΗΑΕ, Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία.
του Χρήστου Μαζανίτη

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συμμετείχε σε Θαλάσσιο Άλμα Στατικού Ιμάντα από Ελικόπτερο Chinook CH-47D και στη συνέχεια σε δραστηριότητες Υποβρυχίων Καταστροφέων, μαζί με τους Διοικητές και προσωπικό της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ (ΔΕΠ/ΓΕΕΘΑ), στην θαλάσσια περιοχή της Νέας Περάμου, χθες Τρίτη.


Ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος πραγματοποίησε άλμα από Σινούκ


​Στην συνέχεια, επισκέφθηκε τις Μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων που εδρεύουν στο Στρατόπεδο «ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΛΙΝΣΚΗ», ενημερώθηκε για την εξέλιξη της Τετραμερούς Άσκησης «HERCULES-21» που λαμβάνει χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και συμμετέχουν σε αυτήν Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων από την Ελλάδα, την Αίγυπτο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος έδωσε κατευθύνσεις για την διεξαγωγή της Ημέρας Διακεκριμένων Επισκεπτών (ΗΔΕ-DV DAY) που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, στην οποία έχουν προσκληθεί Πρέσβεις και ΑΚΑΜ τόσο των συμμετεχουσών όσο και άλλων φίλων και σύμμαχων Χωρών. Παρόντες ήταν ο Διοικητής της ΔΕΠ/ΓΕΕΘΑ ΑντιστράτηγοςΓεώργιος Τσιτσικώστας και ο Διοικητής της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων της ΔΕΠ Υποστράτηγος Προκόπιος Μαυραγάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.