Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

40χρονος Έλληνας... Επίθεση με βιτριόλι: Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος ως συνεργός της 34χρονης

Στο πρόσωπο ενός 40χρονου Έλληνα, ο οποίος βρισκόταν σε επικοινωνία με την 34χρονη δράστιδα, πριν και μετά την επίθεση κατά της Ιωάννας Πα...







Στο πρόσωπο ενός 40χρονου Έλληνα, ο οποίος βρισκόταν σε επικοινωνία με την 34χρονη δράστιδα, πριν και μετά την επίθεση κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου με βιτριόλι, στρέφονται οι έρευνες των αρχών.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, οι αστυνομικοί που εξέτασαν την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι και έφτασαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη της 34χρονης δράστιδας, έχουν στρέψει τις έρευνές του σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και σε ένα εξαφανισμένο κινητό τηλέφωνο.

Από την εξέταση του κινητού της 34χρονης, αποκαλύφθηκε ότι πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, η κατηγορούμενη είχε επικοινωνήσει μέσω γνωστής εφαρμογής με έναν 40χρονο φίλο της, ο οποίος διαμένει στον Πειραιά και εργάζεται σε εταιρεία με καφέ.
Οι αστυνομικοί είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να είχε γίνει η αναζήτηση του καυστικού υγρού (βιτριόλι) μέσω εκείνου του ανθρώπου.

Όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον 4οχρονο να τους παραδώσει το κινητό, που χρησιμοποιούσε την περίοδο που έγινε η επίθεση με το βιτριόλι, για να το εξετάσουν, εκείνος υποστήριξε ότι το είχε πουλήσει σε έναν άγνωστο.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τη συσκευή αυτή μέσω του αριθμό ΙΜΕΙ, και διαπίστωσαν ότι η συσκευή αυτή έχει καταστραφεί.

Οι έρευνες των Αρχών έχουν στραφεί πλέον σε αυτόν τον 40χρονο άνδρα, ωστόσο δεν έχουν βρεθεί περισσότερα στοιχεία που να τον συνδέουν με την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.