Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ληστεία στη Μητροπόλεως: «Γρίφος» οι σημειώσεις του 33χρονου, δραπέτη, ληστή, αντεξουσιαστή...

Οι σημειώσεις, που φέρονται να βρέθηκαν στην κατοχή του 33χρονου δραπέτη φυλακών, βρίσκονται στο “μικροσκόπιο” των Αρχών. Ο 33χρονος συνελ...







Οι σημειώσεις, που φέρονται να βρέθηκαν στην κατοχή του 33χρονου δραπέτη φυλακών, βρίσκονται στο “μικροσκόπιο” των Αρχών. Ο 33χρονος συνελήφθη τη Δευτέρα για τη ληστεία τράπεζας στη Μητροπόλεως. Μαζί του συνελήφθη και μία 34χρονη γυναίκα, ενώ αναζητείται ο συνεργός του, με τον οποίο διέπραξαν τρεις ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών στην Αττική, το τελευταίο δίμηνο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι σε σπίτι που χρησιμοποιούσε ο 33χρονος ως κρησφύγετο εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά. 

Όπως αναφέρει το ΟΡΕΝ, το εν λόγω διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί με πλαστά στοιχεία, μέσω πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης πριν από τρεις ημέρες. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, στο σημειωματάριο που εντοπίστηκε στην κατοχή του, περιλαμβάνονται ονόματα και διευθύνσεις, που φαίνεται ότι έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για το τμήμα διαρρηκτών.

Ληστεία στη Μητροπόλεως: Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές για τις σημειώσεις

Ωστόσο, όταν ο 33χρονος συνελήφθη φέρεται να κατείχε και σημειώσεις, στις οποίες κατέγραφε “επιθετικές” και “βίαιες” σκέψεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Αξιωματικοί της αστυνομίας εκτιμούν ότι μέσα απ’ αυτές τις σημειώσεις προκύπτει πως ο 33χρονος ετοίμαζε κάποια επίθεση, χωρίς να ξεκαθαρίζεται τι είδους ήταν αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.