Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγριος ξυλοδαρμός 30χρονης μουσουλμάνας από τον σύζυγό της μέσα σε ταξί στο κέντρο της Αθήνας

Ο οδηγός ταξί ήταν εκείνος που καλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να παραλάβει την άτυχη γυναίκα, η οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δυο 24ωρα στ...





Ο οδηγός ταξί ήταν εκείνος που καλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να παραλάβει την άτυχη γυναίκα, η οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δυο 24ωρα στο ΚΑΤ με σπασμένα πλευρά και θλαστικά τραύματα

Ακόμη ένα αποτρόπαιο περιστατικό βίας σε βάρος γυναίκας βλέπει το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για Ελληνιδα μουσουλμάνα από τη Ρόδο, η οποια κατέληξε στο ΚΑΤ με σπασμένα πλευρά και θλαστικά τραύματα.

Το περιστατικό ενδοοικογενειακης βιας, συμφωνα με πληροφοριες του protothema.gr, σημειώθηκε μέσα σε ταξί, μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο επιχειρηματίας και σύζυγος της 30χρονης προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της.

Το ζευγάρι είχε επιβιβαστεί σε ταξί όταν ξεσπασε μεταξύ τους άγριος καυγάς για προσωπικά θέματα.

Η αρχικά έντονη λεκτική αντιπαράθεση, που ειχαν, πήρε διαστάσεις και οδήγησε πολυ γρήγορα στην ακραία αντίδραση του συζύγου, ο οποίος δεν διστασε να χτυπήσει με πρωτοφανή βιαιότητα την σύζυγό του, προχωρώντας σε γροθιές μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη ταξί και των τρομοκρατημένων περαστικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ταξί ηταν εκείνος που κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να παραλάβει την άτυχη γυναίκα, η οποία χρειαστηκε να νοσηλευτεί για δύο 24ωρα στο ΚΑΤ με σπασμένα πλευρά και θλαστικά τραύματα.

Κατά την επιστροφή της, την Δευτέρα, στη Ρόδο υπέβαλε μήνυση και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του συζύγου της.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.