Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: 13χρονη χτύπησε ηλικιωμένο για να αρπάξει το πορτοφόλι του

Ανησυχία προκαλούν στην Πάτρα τα περιστατικά κλοπών με δράστες ανήλικους. Το τελευταίο περιστατικό που καταγράφηκε προχθές ήταν με μια 13χρ...







Ανησυχία προκαλούν στην Πάτρα τα περιστατικά κλοπών με δράστες ανήλικους.

Το τελευταίο περιστατικό που καταγράφηκε προχθές ήταν με μια 13χρονη, η οποία πλησίασε έναν ηλικιωμένο, τον έσπρωξε στην είσοδο της πολυκατοικίας και του αφαίρεσε το πορτοφόλι του.

Το κορίτσι συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Η Γνώμη”, η 13χρονη υπέδειξε στους αστυνομικού, το σημείο που πέταξε το κλεμμένο πορτοφόλι, που περιείχε τα χρήματα και τα έγγραφά του.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την 13χρονη

Πιο συγκεκριμένα, χθες το πρωί, η ανήλικη προσέγγισε ηλικιωμένο άνδρα και με την άσκηση σωματικής βίας, σπρώχνοντάς τον σε πόρτα εισόδου πολυκατοικίας, του αφαίρεσε το πορτοφόλι του, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (30) ευρώ και έγγραφα.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και την σύλληψη της 13χρονης.

Επισημαίνεται ότι οι αστυνομικοί έπειτα από υπόδειξη της ανήλικης βρήκαν και κατέσχεσαν σε κάδο απορριμμάτων το κλεμμένο πορτοφόλι του παθόντα, που περιείχε τα χρήματα και τα έγγραφα του, το οποίο στη συνέχεια του αποδόθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.