Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι ΗΠΑ διέθεσαν στην Ελλάδα ένα υπερσύγχρονο ΑΦΝΣ P-8 Poseidon για τις πυρκαγιές

Υψηλής ψυχολογικής και ουσιαστικής σημασίας, είναι η προσφορά των Ηνωμένων Πολιτειών στην προσπάθεια καταπολέμησης των πυρκαγιών στην Ελλάδα...




Υψηλής ψυχολογικής και ουσιαστικής σημασίας, είναι η προσφορά των Ηνωμένων Πολιτειών στην προσπάθεια καταπολέμησης των πυρκαγιών στην Ελλάδα. 

Ανταποκρινόμενη στο αίτημα παροχής συνδρομής της ελληνικής κυβέρνησης, η αμερικανική διπλωματική αποστολή στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τη διάθεση ενός αεροσκάφους ναυτικής συνεργασίας και αεροπορικής επιτήρησης P-8 Poseidon.

Την αποδέσμευση του τεχνολογίας αιχμής αεροπορικού μέσου, ίσως του κορυφαίου παγκοσμίως στην κατηγορία του, πραγματοποίησε το Ναυτικό Σκέλος της Διοίκησης Δυνάμεων Ευρώπης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων (U.S. European Command) και συγκεκριμένα η Διοίκηση ναυτικών Δυνάμεων Ευρώπης (U.S. Naval Forces Europe).

Η χειρονομία των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοινώθηκε με έκδηλη ικανοποίηση από τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος έκανε λόγο για απόλυτη κατανήση της τρομακτικής κατάστασης, λόγω εμπειρίας από μεγάλες φωτιές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ενέργεια αυτή, επιπροσθέτως, αναδεκνύει την ισχύ των διμερών δεσμών και της συμμαχικής σχέσης ανάμεσα στην Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.