Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εφιαλτική νύχτα σε Βαρυμπόμπη, Θρακομακεδόνες, Αδάμες: Kαίγονται σπίτια - Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά

Εφιαλτική είναι η κατάσταση στη Βαρυμπόμπη και τις Αδάμες, με τη φωτιά να μαίνεται ανεξέλεγκτη. Δεκάδες σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες...




Εφιαλτική είναι η κατάσταση στη Βαρυμπόμπη και τις Αδάμες, με τη φωτιά να μαίνεται ανεξέλεγκτη. Δεκάδες σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες, ενώ μεγάλη είναι η καταστροφή στο δάσος. Η νύχτα θα είναι δύσκολη καθώς υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις και σημειώνονται εκρήξεις σε διάφορα σημεία.

Λίγο πριν τις 12 το βράδυ, η μάχη των επίγειων δυνάμεων της Πυροσβεστικής έχει επικεντρωθεί στο ρέμα της Χενιδονούς. Στόχος είναι να μην περάσει στην άλλη πλευρά η φωτιά και με το πρώτο φως της ημέρας να προστεθούν τα εναέρια μέσα στην επιχείρηση της κατάσβεσης, ώστε να περιοριστεί το μέτωπο.

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στη μεγάλη φωτιά της Αττικής που βρίσκεται σε εξέλιξη, επιχειρούν 520 πυροσβέστες, 150 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ, 17 ομάδες πεζοπόρο. Στην κατάσβεση συμβάλλει και ο στρατός με πεζοπόρα τμήματα, καθώς και οι υδροφόρες του Δήμου.

Μέσα σε ένα 24ώρο, ξέσπασαν 40 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα με τα σοβαρότερα προβλήματα να είναι μεταξύ άλλων στην Αττική, Εύβοια και Κω. Τρία ήταν τα μέτωπα στην Βαρυμπόμπη, ενώ συνεχείς αναζωπυρώσεις σημειώνονταν. Εκκενώθηκαν οικισμοί ενώ η φωτιά με μανία έκαιγε σπίτια.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.