Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

EKEI ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ... Προσωπικό καμπίνας των Τουρκικών Αερογραμμών πετάνε για Καναδά, αλλά όταν φτάνουν ζητούν άσυλο !

Σκάνδαλο παρόμοιο με τα γκρι διαβατήρια, συμβαίνει αυτές τις μέρες στις Τουρκικές Αερογραμμές. Αναφέρεται πως κάποια από τα μέλη του πληρώμ...





Σκάνδαλο παρόμοιο με τα γκρι διαβατήρια, συμβαίνει αυτές τις μέρες στις Τουρκικές Αερογραμμές. Αναφέρεται πως κάποια από τα μέλη του πληρώματος των Τουρκικών Αερογραμμών, που πετάνε προς Καναδά, αφήνουν τα διαβατήρια και τις ταυτότητες τους στο ξενοδοχείο και υποβάλλουν αίτημα ασύλου σε αυτή τη χώρα.

Η είδηση δημοσιεύτηκε πρώτα στην ιστοσελίδα airporthaber και προκάλεσε έκπληξη στην κοινότητα των εργαζομένων στην αεροπορία. 

Ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων Αεροπορίας Κοτσάκ, μιλώντας σχετικά με το θέμα στην εφημερίδα Σοζτζού, ανέφερε πως άκουσε και ο ίδιος φήμες για αιτήματα ασύλου και δήλωσε πως “Δεν θεωρώ καλό να μεταβαίνουν ως προσωπικό του εθνικού αερομεταφορέα και να εγκαταλείπουν εκεί την ομάδα. Θα έπρεπε να παραιτηθούν και να φύγουν.”

Ο Κοτσάκ περιγράφει πως αυτό γίνεται περισσότερο για τους όρους ζωης και όχι για τον μισθό.
….
Αναφέρεται επίσης ότι προσωπικό των Τουρκικών Αερογραμμών παίρνει άδεια άνευ αποδοχών και χωρίς άσυλο εργάζονται στις ΗΠΑ ως οδηγοί, ταμίες και σερβιτόροι.
…..

https://t24.com.tr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.