Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μετά την αλβανία και τα σκόπια και ο κοσσυφοπέδιο θα δεχθεί χιλιάδες Αφγανούς πρόσφυγες

Η κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου, με επικεφαλής τον Αλμπίν Κούρτι, συνεργάζεται με τις αμερικανικές αρχές από τα μέσα Ιουλίου για να εξετάσει ...







Η κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου, με επικεφαλής τον Αλμπίν Κούρτι, συνεργάζεται με τις αμερικανικές αρχές από τα μέσα Ιουλίου για να εξετάσει το ενδεχόμενο φιλοξενίας Αφγανών που συνεργάζονται με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μιλώντας στο Radio evropa e Lire, ο Γιουάν Νταλίπι, επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού του Κοσσυφοπεδίου, είπε ότι οι συνομιλίες «θα τελειώσουν καλά».

«Υπάρχει μεγάλη υλικοτεχνική, τεχνική ασφάλεια και κοινωνική εργασία, ενεργούμε προσεκτικά. «Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι σύμμαχος και στρατηγικός εταίρος μας», δήλωσε ο Νταλίπι.

Η Πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου, Βιόσα Οσμάνι, ανακοίνωσε, επίσης, ότι είχε έρθει σε επαφή με τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Πρίστινα, Φίλιπ Κόσνετ, ο οποίος μετέφερε στον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν το αίτημα του Κοσσυφοπεδίου να δεχθεί προσωρινά Αφγανούς πολίτες. Τόνισε ότι το Κοσσυφοπέδιο το δέχτηκε «χωρίς κανένα δισταγμό και χωρίς όρους».

--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.