Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ουάσινγκτον: Ο Νόρλαντ θα συναντηθεί με τον Χαλίφα Χαφτάρ στο Κάιρο για τις εκλογές της Λιβύης Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook Κοινοποίηση στο Pinterest

Η αμερικανική πρεσβεία στη Λιβύη επιβεβαίωσε με tweet στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter την άφιξη του ειδικού απεσταλμένου Ρίτσαρντ Ν...







Η αμερικανική πρεσβεία στη Λιβύη επιβεβαίωσε με tweet στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter την άφιξη του ειδικού απεσταλμένου Ρίτσαρντ Νόρλαντ στο Κάιρο για διήμερη επίσκεψη για να συναντήσει Αιγύπτιους αξιωματούχους, εκτός από τη συνάντηση με τον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ.

Η επίσκεψη έρχεται, σύμφωνα με την πρεσβεία, στο πλαίσιο των προσπαθειών των ΗΠΑ να υποστηρίξουν τις κοινοβουλευτικές και προεδρικές εκλογές της Λιβύης τον επόμενο Δεκέμβριο και τις δύσκολες διευθετήσεις που είναι απαραίτητες για τη δημιουργία της συνταγματικής βάσης και του νομικού πλαισίου που απαιτούνται για τη διεξαγωγή των εκλογών.

Η πρεσβεία επιβεβαίωσε την υποστήριξή της στο δικαίωμα του Λιβυκού λαού να επιλέξει τους ηγέτες του μέσω μιας ανοικτής δημοκρατικής διαδικασίας, καλώντας τα βασικά πρόσωπα να χρησιμοποιήσουν την επιρροή τους σε αυτό το κρίσιμο στάδιο για να κάνουν ό, τι καλύτερο για όλους τους Λίβυους.

Μάλιστα, ο αρχηγός της αιγυπτιακής υπηρεσίας πληροφοριών θα ήταν επικεφαλής της αντιπροσωπείας των Αιγύπτιων αξιωματούχων που θα συναντήσει ο Νόρλαντ.

218tv.net

--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.