Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Αεροσκάφος που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα διαμέλισε σκύλο κατά την απογείωση!

  Αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα ήρθαν χθες, Δευτέρα (30/08), υπάλληλοι της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του αεροδρομίου στο Ηράκλ...

 





Αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα ήρθαν χθες, Δευτέρα (30/08), υπάλληλοι της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του αεροδρομίου στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ένας σκύλος, ο οποίος είχε εισβάλει στον διάδρομο απογείωσης του αερολιμένα, διαμελίστηκε από ένα αεροσκάφος που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα για να απογειωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, επικοινώνησαν με τον κυβερνήτη του αεροσκάφους, προκειμένου να τον ενημερώσουν για το συμβάν. Εκείνος ωστόσο τους διαβεβαίωσε πως το αεροσκάφος δεν είχε υποστεί κάποια ζημιά και η πτήση συνεχίστηκε κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τις προσπάθειες των εργαζομένων να κρατούν μακριά τα αδέσποτα από τους χώρους του αεροδρομίου, προκειμένου να αποφευχθούν τέτοια περιστατικά, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.

Και αυτό γιατί τα σκυλιά, τα οποία κατά καιρούς μπαίνουν ακόμα και μέσα στην πίστα, έχουν σκάψει λαγούμια ή χρησιμοποιούν ακόμα και τις αποχετεύσεις, κυκλοφορώντας ανενόχλητα χωρίς να πέσουν στην αντίληψη των εργαζομένων.

Οι υπάλληλοι πάντως έχουν απομακρύνει πολλές φορές τετράποδα από τον χώρο του αεροδρομίου για την ασφάλεια τόσο τη δική τους, όσο και των πτήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.