Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κυβερνοεπίθεση στον Δήμο Θεσσαλονίκης: Διέρρευσαν στοιχεία του Γιάννη Μπουτάρη

Οι χάκερς δημοσιοποίησαν 50 αρχεία – Μεταξύ αυτών τη φωτογυπία διαβατηρίου του πρώην δημάρχου και αντίγραφο της μισθοδοσίας του – Εταιρεία ...





Οι χάκερς δημοσιοποίησαν 50 αρχεία – Μεταξύ αυτών τη φωτογυπία διαβατηρίου του πρώην δημάρχου και αντίγραφο της μισθοδοσίας του – Εταιρεία ανάκτησης δεδομένων από τη Θεσσαλονίκη, αναλύει τον ιό και δεσμεύτηκε να βοηθήσει

Φάκελο με 50 αρχεία Pdf, μεγέθους 91,9mb διέρρευσαν στο dark web, το λεγόμενο «σκοτεινό διαδίκτυο» οι δράστες της κυβερνοεπίθεσης που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης, 22 Ιουλίου 2021, στους servers του δήμου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, τα αρχεία περιλαμβάνουν εκθέσεις οικονομικών ελέγχων στον δήμο, διαγωνισμοί, κάποιες κατόψεις ακινήτων, δικαστικές αποφάσεις κυρίως για θέματα εκλογών, αλληλογραφία με διάφορους φορείς, μηνιαία έντυπα δήλωσης παρουσιών εργαζομένων. Επίσης, υπάρχει φωτοτυπία του διαβατηρίου και αντίγραφο μισθοδοσίας του τέως δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.

Τα δεδομένα που διέρρευσαν φτάνουν κυρίως έως το 2016. Ωστόσο ουδείς γνωρίζει αν οι χάκερς διαθέτουν κι άλλα αρχεία και θέλουν να εκβιάσουν τον δήμο για να μην προχωρήσουν σε νέες διαρροές. Άγνωστος παραμένει και ο τρόπος επιλογής των εγγράφων που διέρρευσαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.