Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φωτιά στη Βόρεια Αττική: Πέντε εγκαυματίες στο ΚΑΤ

Στους πέντε ανήλθε ο αριθμός των εγκαυματιών από τη μεγάλη φωτιά στη Βόρεια Αττική και έχουν διακομιστεί στο ΚΑΤ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το...






Στους πέντε ανήλθε ο αριθμός των εγκαυματιών από τη μεγάλη φωτιά στη Βόρεια Αττική και έχουν διακομιστεί στο ΚΑΤ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, ο ένας τραυματίας είναι βοσκός.

Ο ένας βρέθηκε στον Κόμβο Κρυονερίου και ο άλλος στην θέση Μαρκούνια. Και οι δύο τους έφυγαν έπειτα από επέμβαση της αστυνομίας, καθώς δεν επιθυμούσαν να αποχωρήσουν από τις περιοχές τους. Οι άλλοι είναι μάλλον από τη Δροσοπηγή.

Λόγω της αυξημένων κλήσεων στο ΕΚΑΒ για περιστατικά με αναπνευστικά προβλήματα, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έδωσε εντολή ενεργοποίησης - έκτακτης εφημέρευσης του Νοσοκομείου «Σισμανόγλειο».

Για τα περιστατικά εγκαυμάτων δόθηκε εντολή ενεργοποίησης - έκτακτης εφημέρευσης της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής - Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου ΚΑΤ.

Στις περιοχές της πυρκαγιάς βρίσκονται 2 μηχανές άμεσης επέμβασης του ΕΚΑΒ, 1 Κινητή Ιατρική Μονάδα και 7 ασθενοφόρα. Στην Αττική εφημερεύουν τα Νοσοκομεία «Ιπποκράτειο», «Ερυθρός», «Θριάσιο» και «Ασκληπιείο».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.