Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καιρός – Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Καταιγίδες και χαλάζι το Σαββατοκύριακο

Ραγδαία αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες. Ήδη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης. Η κακοκα...





Ραγδαία αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες. Ήδη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης. Η κακοκαιρία θα “χτυπήσει” από το πρωί του Σαββάτου (21.08.2021) και θα υποχωρήσει αργά το απόγευμα.

Ο χειμωνιάτικος καιρός το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, θα μας… φέρει καταιγίδες και χαλάζι αλλά και ισχυρούς ανέμους.

Η κακοκαιρία εξπρές θα επηρεάσει, από το πρωί του Σαββάτου, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στη Θεσσαλία, ενώ από το μεσημέρι θα επηρεάσει Ήπειρο, Στερεά και Πελοπόννησο.

Αναλυτικά τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ

«Αύριο Σάββατο (21-08-2021) τοπικά ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις, προβλέπεται να εκδηλωθούν από τις πρώτες πρωινές ώρες στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στη Θεσσαλία.
Από τις μεσημβρινές ώρες τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο, κυρίως στα ορεινά.

Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από αργά το απόγευμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.