Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκόπελος... Την έβρισε, την έδειρε και την κλείδωσε στο μπάνιο επειδή δεν του είπε καλημέρα...!!!

Οι διακοπές ενός ζευγαριού στη Σκόπελο κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα πρωινό η 25χρονη φέρεται να μην είπε καλημέρα ...







Οι διακοπές ενός ζευγαριού στη Σκόπελο κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα πρωινό η 25χρονη φέρεται να μην είπε καλημέρα στον σύντροφό της. Εκείνος θύμωσε και συμπεριφερόταν άσχημα. 

Όταν επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους για να πάνε για μπάνιο, ο καβγάς συνεχίστηκε και η κοπέλα, όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε έφυγε μόνη της για να επιστρέψει στα δωμάτια που νοίκιαζαν.

Εκεί έφτασε λίγα λεπτά αργότερα και ο 27χρονος άνδρας και τότε ξεκίνησε ο καβγάς. Η νεαρή ζήτησε χρήματα για να επιστρέψει στον Βόλο και στη συνέχεια σπίτι της, διακόπτοντας τις διακοπές. Ο άνδρας φέρεται να έγινε έξαλλος και την έπιασε από τα μαλλιά, τη χτύπησε σε σημεία του σώματος και σε έναν τοίχο του δωματίου, την εξύβρισε και της πήρε το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε αναφέρει το newspaper.gr. Μάλιστα πάνω στα νεύρα του έσπασε και μία λάμπα του καταλύματος.

Από τις φωνές του ζευγαριού ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία βρήκε τη νεαρή κλειδωμένη στο μπάνιο. Ο 27χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ αποφασίστηκε η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης επί της αυτόφωρης διαδικασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.