Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ελεύθερος, αλλά με περιοριστικούς όρους, ο αστυνομικός που σκότωσε σκύλο στο Γαλάτσι

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά από την απολογία του, ο αστυνομικός, που πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο, την περασμένη Πέμπτη...





Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά από την απολογία του, ο αστυνομικός, που πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο, την περασμένη Πέμπτη, σε ταράτσα πολυκατοικίας στο Γαλάτσι.

Ο αστυνομικός υποστήριξε στην απολογία του πως βρέθηκε σε άμυνα και ότι τον δάγκωσε ο σκύλος, όταν προσπάθησε να ελέγξει καταγγελία μίας γυναίκας πως ένοικος “κρατούσε” δύο σκυλιά στην ταράτσα της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με τη συνήγορο του αστυνομικού, Εβίτα Βαρελά, ο κατηγορούμενος ήταν σε άμυνα και κινδύνευε η ζωή του, καθώς ο ένας σκύλος τον δάγκωσε και ο άλλος τον απειλούσε.

Η Αστυνομία αναφέρεται σε τραυματισμό του αστυνομικού και μεταφορά του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Εκ διαμέτρου αντίθετη εκδοχή παρουσιάζει ο ιδιοκτήτης του σκύλου, που επίσης σήμερα βρέθηκε στα δικαστήρια.

Η συνήγορος του ιδιοκτήτη του σκύλου, Μαριάννα Παπαδάκη, υποστήριξε σε δηλώσεις της πως ο αστυνομικός δεν κινδύνευσε καθόλου, πως ψεύδεται ότι τον δάγκωσε ο σκύλος και ότι η δολοφονία του σκύλου θα μπορούσε να αποτραπεί.

Ο αστυνομικός υποστηρίζει ότι την ώρα της έρευνας, υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ των ενοίκων της πολυκατοικίας. Τότε ένα από τα σκυλιά του επιτέθηκε, με αποτέλεσμα εκείνος να το πυροβολήσει. Ο ιδιοκτήτης, που επίσης κατηγορείται για σωματική βλάβη, αντιτείνει πως απλά θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το γκλοπ του ή να κλείσει την πόρτα.

Σημειώνεται πως η ζωοκτονία, από τον περασμένο Νοέμβριο διώκεται ως κακούργημα και τιμωρείται με ποινή που φτάνει τα 10 έτη κάθειρξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.