Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συζυγοκτονία στη Δάφνη: Εισαγγελική παρέμβαση για τους δύο αστυνομικούς που αγνόησαν τις καταγγελίες

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου παρήγγειλε τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης με αφο...





Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου παρήγγειλε τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τους δύο αστυνομικούς, οι οποίοι αν και φέρεται ότι έλαβαν σήμα υψηλής προτεραιότητας δεν κατέβηκαν καν από το περιπολικό όταν έφτασαν στο διαμέρισμα στη Δάφνη, όπου διαπράχθηκε η δολοφονία της 31χρονης από το σύζυγό της.





Η διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης ανατέθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ανδρέα Στεφανάτο.

Οι δύο αστυνομικοί μετά την παραγγελία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών ενδεχομένως να είναι αντιμέτωποι με ποινικές ευθύνες καθώς φέρονται ότι ενώ ενημερώθηκαν για συγκεκριμένο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με σήμα υψηλής προτεραιότητας, το περιπολικό φαίνεται να φτάνει 25 λεπτά αργότερα.

Οι δύο αστυνομικοί, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, δεν βγήκαν καν από το περιπολικό. Φέρονται να ανοιγόκλεισαν τα παράθυρα του περιπολικού, στη συνέχεια διαβίβασαν στο κέντρο ότι δεν υπάρχει κάποιος να τούς υποδείξει το διαμέρισμα στο οποίο υπάρχει το ενδοοικογενειακό επεισόδιο και στη συνέχεια αποχώρησαν. Οι δύο αστυνομικοί εντοπίστηκαν και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και τώρα ελέγχονται και ποινικά.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.