Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΑ... Να βοηθήσουμε την τουρκία και τις γειτονικές χώρες για να μη φτάσουν οι Αφγανοί πρόσφυγες στην ΕΕ λέει η Μέρκελ...!!

Η Γερμανία και άλλες δυτικές χώρες θα πρέπει να προσφέρουν βοήθεια στις γειτονικές χώρες του Αφγανιστάν για να τις βοηθήσουν να διαχειριστο...







Η Γερμανία και άλλες δυτικές χώρες θα πρέπει να προσφέρουν βοήθεια στις γειτονικές χώρες του Αφγανιστάν για να τις βοηθήσουν να διαχειριστούν την εισροή των Αφγανών που εγκαταλείπουν τη χώρα, μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν, ή να κινδυνεύσουν να επαναληφθεί η μεταναστευτική κρίση του 2015, δήλωσε τη Δευτέρα η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

«Οφείλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι πολλοί άνθρωποι που έχουν μεγάλες έγνοιες και ανησυχίες ακόμη και αν δεν έχουν συνεργαστεί με γερμανικά θεσμικά όργανα θα έχουν ασφαλή διαμονή σε γειτονικές χώρες του Αφγανιστάν», δήλωσε η Μέρκελ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Δεν θα πρέπει να επαναλάβουμε το λάθος του παρελθόντος όταν δεν δώσαμε αρκετά χρήματα στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και σε άλλα προγράμματα βοήθειας και οι άνθρωποι έφυγαν από την Ιορδανία και τον Λίβανο προς την Ευρώπη».

Βεβαίως, δεν το είπε τώρα αλλά το ανέφερε προηγουμένως κεκλεισμένων των θυρών, για τη γερμανική ελίτ προτεραιότητα είναι να ενισχυθεί η Τουρκία.

Διότι όταν προτείνει να βοηθηθούν γειτονικές χώρες, ποιες εννοεί;

Το Ουζμπεκιστάν, το Τουρκμενιστάν, το Τατζικιστάν, το Πακιστάν, ή μήπως την Κίνα;

Οι φιλοδυτικοί πρόσφυγες θα πάνε να ζήσουν σε κάποιες από αυτές τις τυρρανίδες;

Όχι, προς την Ευρώπη θα κινηθούν, στη Δύση θέλουν να φτάσουν και μοιραία θα περάσουν μέσω Τουρκίας.

Στην Τουρκία η Γερμανία θα ρίξει και τα λεφτά.

Εκτός εάν η κα. Μέρκελ προτείνει να ενισχύσουν οι χώρες της Δύσης το θεοκρατικό και αντιδυτικό Ιράν.

Προτείνει να ενισχυθεί οικονομικά το Ιράν;

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί εάν δεν άφηναν το Αφγανιστάν να πέσει στα χέρια των Ταλιμπάν.

Και τώρα ο καθένας από αυτούς τους παγκόσμιους ηγετίσκους λέει και μία ανοησία ως δήθεν πρόταση για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που δεν προνόησε για τις συνέπειές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.