Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ιδιοκτήτης του Πιτμπουλ στο Γαλάτσι είναι καταδικασμένος για ΒΙΑΣΜΟ, για μολότοφ και δίνει «παρόν» στο Αστυνομικό Τμήμα...!!

Για τη θανάτωση με πυροβολισμό του οικόσιτου πιτμπουλ από το όπλο του ΔΙΑΣ, έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία ενώ ποινικό μητρώο και κατα...







Για τη θανάτωση με πυροβολισμό του οικόσιτου πιτμπουλ από το όπλο του ΔΙΑΣ, έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία ενώ ποινικό μητρώο και καταδίκη με περιοριστικούς όρους βαρύνει τον κηδεμόνα του ζώου

Σύμφωνα με πηγές ενημέρωσης του NantiaReport.gr, ο 42χρονος ιδιοκτήτης των δύο οικόσιτων σκύλων έχει ποινικό μητρώο καθώς είχε καταδικαστεί το 2015 για βιασμό σε επτά χρόνια κάθειρξη, έχει ασκηθεί έφεση ενώ εκκρεμεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Παράλληλα εκκρεμεί δεύτερη υπόθεση το 2010 με κατηγορία για βιασμό και απειλή σε βάρος γυναίκας στο Γαλάτσι ενω δίνει “παρών” στο Αστυνομικό Τμήμα. Επίσης έχει απασχολήσει το 2004 σε γηπεδικά επεισόδια καθως στον αγώνα Παναθηναϊκός- Χαλκηδόνα από τη Θ2 επιτέθηκε με μολώτοφ σε οπαδούς του Παναθηναϊκού, καθώς ο ίδιος ανήκει στη Θ7, ενώ έχει εμπλακεί σε συμπλοκές και έχει κατηγορίες σε βάρος του για αντίσταση κατά της Αρχής.

Σε βάρος του 42χρονου έχουν υποβληθεί μηνύσεις και έχουν γίνει συστάσεις, ενω οι σύννοικοι υποστηρίζουν ότι έλαβε απόφαση να τεθεί διαχειριστής της πολυκατοικίας χωρίς την έγκριση της γενικής συνέλευσης. Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάζονται όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας οι οποίοι ωστόσο δηλώνουν φοβισμένοι και αναφέρονται σε περιστατικά με τα σκυλιά τα οποία θα εξεταστούν στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται.

Σε βάρος του αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία- βάσει του νέου Νόμου διώκεται σε βαθμό κακουργήματος- και θα οδηγηθεί στον Ανακριτή, ενω παράλληλα δικογραφία σχηματίστηκε και για τον ιδιοκτήτη τως δυο σκύλων για επικίνδυνη σωματική βλάβη για παραμέληση εποπτείας οικόσιτου ζώου. Για τα δύο ζώα, η έρευνα περιλαμβάνει τη διακρίβωση αν πληρούσαν τις υγειονομικές προϋποθέσεις και αν διαθέτουν ενημερωμένα βιβλιάρια παρακολούθησης από κτηνίατρο.

Οπως έχει προκύψει μέχρι στιγμής σε φραστική αντιπαράθεση που ακολούθησε με την παρουσία των αστυνομικών στην ταράτσα της πολυκατοικίας μετά την καταγγελία γειτόνισσας οπως αναφέρει στην κατάθεση που έδωσε η καταγγέλλουσα, «Αδιαμφισβήτητα για να με βλάψει κινήθηκε προς το μέρος μου και μπήκαν μπροστά δύο από τους τρεις αστυνομικούς».

Τότε σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, το πίτμπουλ επιτέθηκε και δάγκωσε τον αστυνομικό στο μηρό του δεξιού ποδιού και για να αμυνθεί με το όπλο του πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα το οικόσιτο ζώο.
nantiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.