Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΠΑ: Σκότωσε και κατακρεούργησε τον άντρα της-Την βοήθησαν τα παιδιά της

Σκότωσε και με τσεκούρι κατακρεούργησε τη σορό του άντρα της ενώ τα παιδιά της τη βοήθησαν να φορτώσει τα κομμάτια στο αμάξι Αποτροπιασμός ...







Σκότωσε και με τσεκούρι κατακρεούργησε τη σορό του άντρα της ενώ τα παιδιά της τη βοήθησαν να φορτώσει τα κομμάτια στο αμάξι

Αποτροπιασμός είναι διάχυτος στην Ιντιάνα των ΗΠΑ όσο έρχονται στο φως περισσότερες λεπτομέρειες για τη γυναίκα που σκότωσε τον άντρα της, τον έκοψε κομματάκια και ζήτησε από τα παιδιά της βοήθεια για να ξεφορτωθούν το πτώμα.

Η 34χρονη Thessalonica Allen συνελήφθη για τον θανάσιμο πυροβολισμό του άντρα της, Randy Allen, μέσα στην κρεβατοκάμαρα της οικίας τους στις 27 Ιουλίου. Μόνο που αυτό δεν ήταν όλο…

Έκοψε τον άντρα της κομματάκια και ζήτησε από τα παιδιά της να τη βοηθήσουν

Όταν τα παιδιά άκουσαν τον πυροβολισμό, μπήκαν αμέσως στην κρεβατοκάμαρα. Η Thessalonica τους είπε να αγνοήσουν τις κραυγές του ετοιμοθάνατου πατέρα τους να πάρουν την αστυνομία και να πάνε στο δωμάτιό τους.

Τα παιδιά, που η αστυνομία λέει πως είναι έφηβοι κάτω των 16 ετών, επέστρεψαν στο δωμάτιό τους, η μητέρα τους τα ξύπνησε όμως μέσα στη νύχτα για να τη βοηθήσουν να σύρει το πτώμα ως το αυτοκίνητο. Το πτώμα ήταν όμως βαρύ και δεν τα κατάφεραν.

Την επομένη, η μητέρα ήρθε στο σπίτι με ένα τσεκούρι και κατακρεούργησε τη σορό. Τα παιδιά τη βοήθησαν να φορτώσει τα κομμάτια στο αμάξι με ένα καροτσάκι, το οποίο έκρυψαν κατόπιν στο υπνοδωμάτιο της κόρης.

Όπως μεταδίδουν οι Northwest Indiana Times, τα παιδιά είπαν στην αστυνομία πως η μητέρα είχε σκοπό να πάει το αμάξι με το απομεινάρια του άντρα της σε ερημικό σημείο και να το παραδώσει στις φλόγες.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από τον πρώην σύντροφο της Thessalonica και πατέρα ενός από τα παιδιά της. Ο άντρας πήγε στο διαμέρισμα όταν εκείνη του είπε ότι ο Randy Allen κακοποιούσε τα παιδιά.

Η Thessalonica του έδειξε το πτώμα στην ντουλάπα και του ζήτησε βοήθεια. Εκείνος αρνήθηκε.

Όταν τη συνέλαβαν, δήλωσε στους αστυνομικούς πως σκότωσε τον άντρα της επειδή ήταν βίαιος και χτυπούσε τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά της.

Τα παιδιά κατέθεσαν πως εκείνο το βράδυ άκουσαν τους γονείς τους να καυγαδίζουν, πριν ακουστεί ο πυροβολισμός.

Η αστυνομία βρήκε δύο κομμάτια χαρτί που έγραφαν «να τον χτυπήσω με ένα σφυρί και να τον μαχαιρώσω» και «να κρύψω το σώμα σε σεντόνια και πλαστικές σακούλες».

Η ίδια δήλωσε αθώα την Τετάρτη…



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.