Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε ο σκελετός που βρέθηκε μέσα σε βαρέλι... Ενισχύεται η πιθανότητα αυτοκτονίας

Ταυτοποιήθηκε ο σκελετός του ανθρώπου που βρέθηκε μέσα σε βαρέλι στις όχθες του ποταμού Πλατανιάνου Κρήτης στις 27 Ιουλίου. Σύμφωνα με πληρ...







Ταυτοποιήθηκε ο σκελετός του ανθρώπου που βρέθηκε μέσα σε βαρέλι στις όχθες του ποταμού Πλατανιάνου Κρήτης στις 27 Ιουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 58χρονο κάτοικο Ρεθύμνου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τον Μάρτιο του 2018.

Όπως αναφέρει το cretapost, η αναγνώριση έγινε μέσω ταυτοποίησης DNA ύστερα από σύγκριση με το DNA συγγενή του. Τα αποτελέσματα για τον σκελετό στο βαρέλι κοινοποιήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου της Κρήτης που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο 58χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ οι αρχές από την πρώτη στιγμή είχαν στρέψει τις έρευνες σε αυτόν καθώς μέσα στο βαρέλι είχε βρεθεί το ρολόι του, το οποίο είχε αναγνωριστεί από συγγενή του.

Υπενθυμίζεται πως ο θάνατός του επήλθε από ασφυξία. Σημειώνεται πως οι αρχές δεν έχουν βρει καμία κάκωση στο σώμα του 58χρονου και προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο της αυτοχειρίας. Αξίζει να σημειωθεί, πως αν τελικά αποδειχτεί ότι ο 58χρονος αυτοκτόνησε πρόκειται για μια πρωτοφανή υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στο καπάκι του βαρελιού βρέθηκαν αυτοσχέδιοι ιμάντες (σαν χερούλια λεωφορείου), ενώ το βαρέλι είχε σφραγιστεί με αρμόστοκο. Στο σημείο είχαν βρεθεί και φιάλες υγραερίου. Πληροφορίες από το περιβάλλον των ερευνών αναφέρουν πως ενδεχομένως η υπόθεση -και ειδικά ο τρόπος με τον οποίο επήλθε ο θάνατος- να έχει κάποια σχέση και με θρησκευτικές πεποιθήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.