Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκινεί Κύπριος πυροσβέστης από το φλεγόμενο μέτωπο στην Αττική: «Τα πάντα για τη μητέρα πατρίδα»

Η Κύπρος συνδράμει στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών στην Ελλάδα, με 20 μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και δύο πυροσβεστικά οχήμα...







Η Κύπρος συνδράμει στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών στην Ελλάδα, με 20 μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και δύο πυροσβεστικά οχήματα

Συγκινούν τα λόγια νεαρού Κύπριου πυροσβέστη, μέλους της ομάδας που απέστειλε η Κυπριακή Δημοκρατία προς βοήθεια στον δύσκολο αγώνα κατάσβεσης των πυρκαγιών στην Ελλάδα.

Στη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης του τηλεοπτικού σταθμού OPEN από το φλεγόμενο μέτωπο της Βαρυμπόμπης, o δημοσιογράφος Σπύρος Φερεμεντίτης, ευχαρίστησε τους Κύπριους πυροσβέστες για την παρουσία τους, λέγοντας: «Ποντάρουμε πάρα πολύ σ’ εσάς. Ευχαριστούμε που ήρθατε». Η απάντηση νεαρού Κύπριου πυροσβέστη ήταν άκρως συγκινητική: «Ο,τι μπορούμε να κάνουμε για την μητέρα πατρίδα».

Η Κύπρος συνδράμει στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών στην Ελλάδα., με 20 μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δύο πυροσβεστικά οχήματα, που έφθασαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης, μ’ αεροσκάφος C130. Στην αποστολή συμμετέχουν και 20 μέλη της κυπριακής Πολιτικής 'Αμυνας με τον προσωπικό εξοπλισμό τους. Παράλληλα, τις δυνάμεις πυρόσβεσης θα ενισχύσουν και δύο πτητικά μέσα του Τμήματος Δασών της Κύπρου.

«Η Κύπρος στέκεται έμπρακτα δίπλα στον ελληνικό λαό σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά», αναφέρει σε γραπτή δηλωσή της η αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Νιόβη Παρισινού.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης, ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέας Κέττης, ανάρτησε στον λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα, βίντεο από τα σημεία που επιχειρεί η κυπριακή ομάδα πυρόσβεσης στην περιοχή Διοδίων μεταξύ Αγίου Στεφάνου - Αφιδνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.