Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φωτιές: Εντοπίστηκε ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ εμπρηστικός μηχανισμός στους Θρακομακεδόνες...΄Δείτε με ποιό τρόπο λειτουργεί...!!!

Εμπρηστικός μηχανισμός εντοπίστηκε χθες στους Θρακομακεδόνες, δίπλα σε κατοικημένη περιοχή, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, δημοσιεύοντ...





Εμπρηστικός μηχανισμός εντοπίστηκε χθες στους Θρακομακεδόνες, δίπλα σε κατοικημένη περιοχή, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, δημοσιεύοντας φωτογραφία με τα σύνεργα του εμπρησμού (κατσαρόλες) που εντόπισαν μέλη της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ) έπειτα απο παραμονή τεσσάρων ημερών στις καμένες περιοχές της Αττικής, όπου προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Ο συγκεκριμένος εμπρηστικός μηχανισμός λειτουργεί ως εξής: Ζεσταίνεται η μπογιά που είναι τοποθετημένη μέσα στην κατσαρόλα, φλέγεται και μόλις σκάσει το γκαζάκι, η φλεγόμενη μπογιά εκτοξεύεται και κολλάει σε οποιαδήποτε επιφάνεια βρει. Ο γραμματέας βάσης Ετοιμότητας Αττικής της Ο.ΔΙ.Κ, Νίκος Γλυκογιάννης, ανέφερε στο protothema.gr ότι, αμέσως μόλις εντοπίστηκε ο εμπρηστικός μηχανισμός, ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Δείτε τη φωτογραφία:



"Ο μηχανισμός βρέθηκε δίπλα σε σπίτια, σε περιοχή των Θρακομακεδόνων και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΟΠΚΕ, έπειτα από την επικοινωνία που είχαμε με τις αστυνομικές Αρχές" συμπλήρωσε ο κ. Γλυκογιαννης. "Μας ζητήθηκε να υποδείξουμε το σημείο όπως και πράξαμε. Συγκεκριμένα, στην περιοχή έσπευσαν δυο τζιπ της ΟΠΚΕ, μαζί με δύο μέλη της ομάδας μας. Τα εμπρηστικά σύνεργα, εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ" πρόσθεσε. Και συμπλήρωσε: «Πηγαιναμε επικουρικά πίσω από την Πυροσβεστική και σβήναμε μικροεστίες, τα λεγομένα «καντηλάκια». Οι εντολές που είχαμε πάρει από την Πυροσβεστική ήταν, μπαίνετε και σβήνετε με φτιάρια ότι καπνίζει καθώς και μικρές εστίες. Συνολικά ήμασταν δυο μέρες στη Βαρυμπόμπη κι άλλες δυο μέρες στους Θρακομακεδόνες. Την τελευταία μέρα, δυο άτομα της ομάδας μας, είχαν κατέβει σε ρέμα των Θρακομακεδόνων και είδαν στο ίδιο σημείο συγκεντρωμένες, κατσαρόλες, γκαζάκια και μπογιές. Τους φάνηκε περίεργο ότι όλα αυτά τα αντικείμενα ήταν μαζεμένα σε ένα σημείο, μέσα στο ρέμα και μόλις αποχώρησαν από κει, πήγαμε όλοι μαζί να το αναφέρουμε. Κατευθυνθήκαμε προς το πρώτο μπλόκο της Αστυνομίας, συγκεκριμένα σε ομάδα ΟΠΚΕ και δείξαμε τις φωτογραφίες . Οι αστυνομικοί μας ζήτησαν να τους πάμε στο σημείο. Ένας εκ των αστυνομικών, μας ανέφερε ότι πρόκειται για έναν γνώριμο εμπρηστικό μηχανισμό, τον οποίο μαζέψανε μέσα σε ειδικές σακούλες για να το μεταφέρουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Κατάθεση έδωσε στην αστυνομία έδωσε ένας εκ των εθελοντών που είχε εντοπίσει πρώτος τον εμπρηστικό μηχανισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.