Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπαχτσελί και Ακάρ έδωσαν «τα ρέστα τους» για την Μικρασιατική καταστροφή... «Ο Στρατός μας συνεχίζει την δραστηριότητα του...»

Αλλά και ο πρόεδρος του MHP Devlet Bahceli δημοσίευσε ένα συγχαρητήριο μήνυμα για την συγκεκριμένη επέτειο. «Στην 99η επέτειο της Μάχης τ...







Αλλά και ο πρόεδρος του MHP Devlet Bahceli δημοσίευσε ένα συγχαρητήριο μήνυμα για την συγκεκριμένη επέτειο.

«Στην 99η επέτειο της Μάχης του Γενικού Διοικητή στις 30 Αυγούστου, τιμώ τους ηρωικούς προγόνους μας, ιδιαίτερα τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τους αγίους μάρτυρές μας και όλα τα παραδείγματα θάρρους και πατριωτισμού του Εθνικού Αγώνα με έλεος, ευγνωμοσύνη και σεβασμό. Καλή νίκη ».

Από την πλευρά του ο Hulusi Akar, Υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε: "Ο ένδοξος στρατός μας, που βγήκε από τους κόλπους του ηρωικού μας έθνους, το οποίο έδειξε σε όλο τον κόσμο την αποφασιστικότητά του να ζήσει ανεξάρτητα δίνοντας έναν μοναδικό αγώνα, συνεχίζει τις δραστηριότητές του στη στεριά, τη θάλασσα και τον αέρα. προκειμένου να προστατέψουμε την πατρίδα, το έθνος, τις εθνικές και πνευματικές μας αξίες σήμερα όπως ήταν χθες"

Από την αντιπολίτευση, ο πρόεδρος του CHP, Kemal Kılıçdaroğlu, στο μήνυμα του υπόσχεται: «Θα στεφανώσουμε τη δημοκρατία μας με δημοκρατία πάσει θυσία».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.