Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκάφη του ΠΝ στην επιχείρηση απομάκρυνσης των κατοίκων από την Λίμνη Ευβοίας

Η φωτιά στη Λίμνη Ευβοίας ανάγκασε τις αρμόδιες αρχές να δώσουν εντολή εκκένωσης των ανθρώπων , την ίδια στιγμή που οι εικόνες ήταν δραματι...







Η φωτιά στη Λίμνη Ευβοίας ανάγκασε τις αρμόδιες αρχές να δώσουν εντολή εκκένωσης των ανθρώπων , την ίδια στιγμή που οι εικόνες ήταν δραματικές από το μέτωπο της πύρινης λαίλαπας στην περιοχή και με το Πολεμικό Ναυτικό  να συδράμει με ναυτικά μέσα.

Μια κανονιοφόρος απέπλευσε από τον Ωρωπό στη λίμνη Ευβοίας για να συνδράμει στην εκκένωση, ενώ  παράλληλα το Πολεμικό Ναυτικό διατηρεί σε ετοιμότητα 6 πλοία, 4 αρματαγωγα και 2 κανονιοφόρους.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα όσα είπε νωρίτερα στο ΣΚΑΪ ο Δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης, είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για εκκένωση της Λίμνης Ευβοίας.

«Προσπαθούμε να σώσουμε ό,τι σώζεται» είπε ο Δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης, εξηγώντας ότι αυτή τη στιγμή (σ.σ. χθες βράδυ) μπαίνουν σε φέρι μπόουτ για να εγκαταλείψουν από τη θάλασσα την περιοχή, πάνω από 1.500 άνθρωποι.

«Οι κάτοικοι έχουν κατέβει όπως – όπως στο λιμάνι. Η φωτιά απέχει περίπου ένα χιλιόμετρο». Σύμφωνα με τον ίδιο, ανάμεσά τους ήταν ηλικιωμένοι και ετοιμόγεννες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.