Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ... Αλβανικός εθνικισμός: «Οι Ορθόδοξοι Αλβανοί αναγκάστηκαν να δηλώσουν Έλληνες!»

  Ο Έλληνας πρωθυπουργός, για το άνοιγμα των διαπραγματεύσεων της Αλβανίας, παρουσιάστηκε με έναν όρο για την ελληνική μειονότητα στην Αλβ...



 



Ο Έλληνας πρωθυπουργός, για το άνοιγμα των διαπραγματεύσεων της Αλβανίας, παρουσιάστηκε με έναν όρο για την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα και συνεχίζει:

Ποια είναι αυτή η μειονότητα;

Οι Έλληνες πρωθυπουργοί, με ορισμένες εξαιρέσεις, αποκαλούν την προσάρτηση της νότιας Αλβανίας επικαλούμενοι την «ελληνική μειονότητα».

Και, ξέρετε γιατί; Γιατί δεν μπορούν να δεχτούν ότι υπάρχουν Ορθόδοξοι που μιλούν Αλβανικά. Δηλαδή, Αλβανοί. Επειδή αποκαλύφθηκε η κατάληψη τεράστιων αλβανικών εδαφών και όλες οι βρώμικες πολιτικές που έκαναν σε 150 χρόνια εναντίον των Αρβανιτών στην Ελλάδα και της αντιαλβανικής και αντι-τσαμικής γενοκτονίας στην Ήπειρο.

Από τον Μεσαίωνα, αφού κατέλαβαν τα αλβανικά εδάφη, με γενοκτονίες, διώχνουν από τα εδάφη τους τους μουσουλμάνους Αλβανούς, ως Τούρκους. Αυτή ήταν η ιστορική ντροπή τους. Και αυτό ήταν πάντα αποδεκτό από την Κωνσταντινούπολη και μετά, στους Ορθόδοξους Αλβανούς δεν τους επιτρέπουν να μιλούν Αλβανικά και τους αναγκάζουν να δηλώσουν «Έλληνες». Αυτή είναι η απάνθρωπη μέθοδος τους εναντίον των Αλβανών τα τελευταία 150 χρόνια.

Είναι οι ίδιοι που, μέσω της ελληνικής εκκλησίας, έχουν ονομάσει την αλβανική γλώσσα «στείρα γλώσσα».

Και, ξέρετε γιατί; γιατί η αλβανική γλώσσα είναι η πρωταρχική γλώσσα της χερσονήσου μας, δηλαδή της ίδιας της Ελλάδας. Στα ελληνικά σχολεία δεν εμβαθύνουν σε αυτό που αποκαλούν «αρχαία ελληνικά», γιατί αυτή η γλώσσα μπορεί να εξηγηθεί μόνο στα αλβανικά, ειδικά στα γκεγνίτικα (αλβανικά: me gegnishten).

Καταλαβαίνετε τώρα πόσο υποφέρουν όταν βλέπουν τη διεθνή ενίσχυση της Αλβανίας και του Κοσσυφοπεδίου;

Αλλά αυτός είναι, στην πραγματικότητα, είναι ο πιο ανίκανος Έλληνας πρωθυπουργός. Θα το δείτε.

Είπε ο Πρωθυπουργός: Εσείς οι Αλβανοί δεν μπορείτε να επιβάλλετε όρους. Τόσο η Ουάσινγκτον, το Βερολίνο και οι Βρυξέλλες, αμφότερες οι μεγάλες γεωπολιτικές δυνάμεις του δυτικού κόσμου, έχουν καθορίσει την Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο στην περιοχή τους.

Γιατί, ο Έλληνας πρωθυπουργός, που δεν ξέρει πού είναι το κεφάλι του, παραβλέπει αυτή τη μεγάλη πολιτική!

Πόσο μάλλον είναι αδαείς οι Αλβανοί ηγέτες που πηγαίνουν στον Ερντογάν για υποστήριξη.

Αστεία είναι αυτά τα Βαλκάνια που δεν ξέρουν τίποτα και φαίνεται να ξέρουν τα πάντα.
Ωστόσο, κουράζονται μάταια, μάταια.

Πού βρίσκεται όμως η δύναμη της πολιτικής του Έλληνα Πρωθυπουργού που θέλει να νικήσει τη μεγάλη γεωπολιτική των ΗΠΑ-ΕΕ!

Έχει αυτή τη δύναμη;

Πρώτον, δεν υπάρχουν Έλληνες στην Αθήνα ή στην Αλβανία. Η Αθήνα ήταν όλοι με Αλβανούς που ονομάζονταν Arbëresh, όπως οι Αλβανοί της Νότιας Ιταλίας. Αλλά η ελληνική τρέλα φτάνει στο τέλος της.

Δεύτερο: Η Ελλάδα χρωστά στη Γερμανία 350 δισεκατομμύρια ευρώ. Γνωρίζει ο Έλληνας πρωθυπουργός ότι η Αλβανία είναι στενός σύμμαχος της πολιτικής του Βερολίνου; Και γνωρίζει κανείς ότι η ψήφος της Ελλάδας εξαρτάται ήδη από το Βερολίνο;

Λοιπόν, γιατί μιλάει έτσι ο Έλληνας πρωθυπουργός;

Γιατί φοβάται τις δυνατότητες που συσσωρεύονται και θα συσσωρεύουν τον αλβανικό κόσμο στα Δυτικά Βαλκάνια. Ειδικά αυτό θα φανεί καθαρά μετά το τέλος της μεταρρύθμισης που ξεκίνησε εναντίον των διεφθαρμένων ηγετών της Αλβανίας, που πουλήθηκαν όλοι στους γείτονες εδώ και αιώνες στρεφόμενοι και κατά του αλβανικού κόσμου στα Δυτικά Βαλκάνια.
Αλλά ένα είναι σίγουρο: αυτή η νέα ώρα λειτουργεί για τους Αλβανούς. Ως εκ τούτου, είναι καλό για τον Έλληνα Πρωθυπουργό να ρυθμίζει τη γλώσσα του εντός του ιστορικού πλαισίου.

Newselit.com, Global- News24hr.com,

--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.